banner359

İnegöl Mutfağı Yeniden Misafirlerini Ağırlamaya Başladı

02 Haziran 2021 Çarşamba 16:46
İnegöl Mutfağı Yeniden Misafirlerini Ağırlamaya Başladı

İnegöl’ün eşsiz lezzetleri ve geleneksel mutfağın enfes tatlarının yer aldığı İnegöl Mutfağı (İnesmek Mutfağı), pandemi kuralları gereği bir süredir ara verdiği hizmetine yeniden başladı. Mini bir sosyal tesis olan ve otantik ortamıyla dikkat çeken İnegöl Mutfağı, bugün (Çarşamba) itibariyle kaldığı yerden misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesi, şehrin eşsiz lezzetleri ve geleneksel tatlarını yaşatmak, gelen misafirlere ikram etmek adına 2020 yılı Ekim ayında ilk sosyal tesisi olan İnegöl Mutfağını (İnesmek Mutfağını) hizmete açmıştı. Beşinci Mevsim Kültür Merkezinin zemin katında hayata geçirilen tesis, pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bir süre sonra hizmetine ara vermişti. 1 Haziran’da başlayan kontrollü normalleşme süreciyle beraber, İnegöl Mutfağı da yeniden misafirlerimi ağırlamaya başladı.

BUGÜN YENİDEN AÇILDI

Otantik ortamı ve damaklarda eşsiz bir tat bırakan yemeklerinin yanı sıra sunumuyla da dikkat çeken İnegöl Mutfağı, pandemi kuralları çerçevesinde belirlenen şartlara uygun olarak 02 Haziran Çarşamba günü (bugün) yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Mutfağının yeniden hizmete girmesine ilişkin açıklama yaptı. 2020 yılı Ekim ayında İnesmek Mutfağı olarak lanse edilen tesisin İnegöl Mutfağı adıyla daha kapsamlı şekilde hizmetini sürdürmeye devam ettiğini belirterek; “Pandemi sürecinde alınan kararlar gereği bir süre hizmet veremeyen tesisimiz, yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Sayın Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamayla kontrollü normalleşme sürecini duyurmuş ve 1 Haziran itibariyle bu yönde kısıtlamaların bir kısmı kaldırılmıştı. Alınan kararlara göre cafe ve lokanta gibi işyerleri de belirli kurallar çerçevesinde hizmet vermeye başladı. Bizler de İnegöl Mutfağımızı yeniden hizmete açma kararı aldık. Bugün itibariyle de tesisimiz eşsiz lezzetleriyle yeniden servise başladı. Bu vesileyle İnegöl Mutfağının tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<