banner359

İnegöl OSB yönetimine okul için teşekkür ziyareti

13 Mart 2017 Pazartesi 12:20 2017-03-13 12:24:59
İnegöl OSB yönetimine  okul için teşekkür ziyareti

İnegöl OSB Ortaokulu yöneticileri, Akhisar Mahallesi'ne modern bir okul kazandıran İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu.

İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Muvaffak Bayramoğlu tarafından kabul edilen heyette, Akhisar Mahallesi Ortaokulu Müdürü Fatih Çalışkan, Müdür yardımcıları Elfide Tekin ve Bünyamin Karahan, görsel sanatlar öğretmeni Özge Atatekin, öğrenciler Özlem Şerifoğlu ve Latif Can Keser, Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Gümüş, Akhisar Mahallesi İlkokulu Müdürü Mehmet Hatırnaz, Akhisar Mahallesi Muhtarı Metin Kelebek ve eski Muhtarı Mehmet Yıldırım yer aldı.
İnegöl OSB Ortaokulu Okul Müdürü Fatih Çalışkan, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin modern ve sağlıklı ortamlarda eğitim almasının önemli olduğunu belirterek, mahalleye iç donanımlarıyla birlikte 24 derslikli okul kazandıran OSB yönetime teşekkür etti.

İnegöl'ün okul ihtiyacının karşılanmasında işadamları ve sanayicilerin çok değerli katkıları olduğunu kaydeden Çalışkan, "OSB yönetimi mahallemize gerçekten güzel bir okul kazandırdı. Buradan mezun olacak çocuklarımız, öğrenim hayatlarını tamamlayıp yarın hayata belki de sanayici, işadamı olarak atılacak. İnsanlara verilen eğitim hizmeti, ülkeye, topluma verilen en değerleri hizmetlerin başında geliyor" dedi. Ziyarete öğrencileri temsilen katılan Özlem Şerifoğlu da, Zeki Şahin'e kendi yaptığı bir resmi hediye etti.

Ziyarete ilişkin değerlendirme yapan İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, birçok ilke imza atan, Türkiye'nin ilk ilçe OSB'si olan İnegöl OSB'nin, ekonomiye verdiği katkının yanı sıra sosyal projelerle de öne çıktığını söyledi. İnegöl OSB'de yaptırdıkları 5 bin kişi kapasiteli Cami ve Akhisar Mahallesi'nde yaptırdıkları ortaokulun sosyal yatırımlara güzel bir örnek olduğunu kaydeden Zeki Şahin, "Ekonomik ve teknolojik yatırımlarla sanayicilerimize ve işadamlarımıza hizmet sağlarken, sosyal projelerle de toplumsal ve kültürel gelişime destek oluyoruz. Sanayicilerimiz bir taraftan üretip ekonomiye katkı veriyor, diğer taraftan cami ve okul gibi projelerle de İnegöl'ün sosyal gelişimine destek sağlıyor" dedi.
 

Son Güncelleme: 13.03.2017 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<