banner359

İnegöl Tarım Fuarına Hazırlanıyor

22 Temmuz 2015 Çarşamba 18:58 2015-07-22 19:21:21
İnegöl Tarım Fuarına Hazırlanıyor

 12 – 15 Eylül 2015 tarihleri arasında Modef Fuar alanında gerçekleştirilecek olan İnegöl Tarım Fuarı için yürütülen çalışmaları değerlendirmek için Belediye Başkanlık makamında toplantı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, İnegöl Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Fevzi İnal, İnegöl Ziraat Odası Temsilcisi ile Modef yetkilileri katıldı.

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün kurum ve kuruluşların yetkilileri ile birlikte 12 -15 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz İnegöl Tarım Fuarı (İntarf) ile alakalı istişarede bulunmak üzere tekrar bir araya geldik. Toplantımızda fuar ile alakalı son rötuşları yaptık. Şunu ifade etmek istiyorum ki bu yıl ilk kez Modef çatısı altında, İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi odası, İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İnegöl Ziraat Odası ile birlikte Modef çatısı altında fuarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 Tarım Fuarının bu yıl Mer-pa yerine Modef Fuar alanında fuarımızı gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Aktaş; “Arkadaşlarımız fuar ile alakalı bir süredir hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürmekteler. Konu ile alakalı Trakya´da, Ege´de ve Marmara´da farklı il ve ilçeler gezildi. Standlar ile ilgili yerleşimler yapıldı. Firmalar ile anlaşıldı. Beraberinde bununla alakalı reklam ve tanıtım çalışmaları noktasında gerekli çalışmalar da yapıldı. Bugün de bir süredir yürütülen çalışmalarda gelinen son noktayı görüşmek adına Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, Ziraat Odası´ndan yetkili arkadaşımız ile beraber ayrıca Modef yetkilileri ve Kırsal Hizmetler Müdürümüz ile birlikte bir araya geldik. Ayrıca İnegöl´deki ilgili sektör temsilcilerini fuar çalışmalarını takibe davet ediyorum. Bununla alakalı herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.
Aktaş konuşmasının devamında; “12 Eylül günü görkemli bir tören ile fuarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Fuar takvimine kayıtlı olması hasebiyle Fuarımıza bu sene ilgi ve alakanın üst seviyede olacağını düşünüyoruz. İnegöl Ziraat Odası, farklı il ve ilçelerdeki ziraat odaları ile görüşmeler gerçekleştiriyor. Bununla birlikte otobüslerle ilgili sektör temsilcilerini fuarımıza taşıyacağız ve burada kendilerini sektör temsilcileri ile buluşturacağız. Aynı zamanda İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile  İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğümüzün de konu ile alakalı gayret ve destekleri devam ediyor. Nihayetinde önceki yıl gerçekleştirdiğimiz Tarım Fuarından birkaç kademe daha üstte ve daha güzel bir fuar gerçekleştirmek istiyoruz. Bu vesile ile fuar ile alakalı yürütülen çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Aktaş; “İnegöl´ün mobilyası ile ön plana çıktığı gibi, Tarım sektörünün de, topraklarımız ve arazimiz müsait olduğu için ön plana çıkmasını istiyoruz. Ziraat Odasının, Ticaret ve Sanayi Odasının, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün gayreti ve destekleri tarımı daha fazla ön plana çıkarmak, Tarım ihracatını ve tarım gelirlerini daha fazla artırmak içindir” dedi.

Bu çatı altında önümüzdeki günlerde yurtdışı fuar organizasyonlarımız olacak diyen Başkan Aktaş; “Farklı bilgilendirme toplantılarımız olacak. Ayrıca önceki yıllarda olduğu gibi farklı fuar ziyaretlerimiz olacak. İnşallah sektörün daha da ilerlemesi İnegöl´ün bu konuda daha fazla gelir elde etmesi adına üzerimize düşeni yerine getirmiş olacağız” dedi.

Aktaş; “Özellikle bir kez daha ifade etmek istiyorum ki şu an fuarda açmayı düşündüğümüz standların tamamı doldu. Ama beraberinde de bu konu ile alakalı görüşmek isteyen, düşüncesi ve projesi olan sektör temsilcileri varsa, onları Modef bünyesinde çalışan arkadaşlarımızla temasa geçmeye davet ediyorum. Son olarak Fuarımızın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 22.07.2015 19:21
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberTarım Fuarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<