banner359

İnegöl Turizmi Dünyaya Tanıtıldı

29 Ocak 2018 Pazartesi 16:48
İnegöl Turizmi Dünyaya Tanıtıldı

Doğal zenginlikleri ve sahip olduğu turizm potansiyeliyle son dönemlerde bu alanda da adından sıkça söz ettiren İnegöl, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 85 ülkeden gelen binlerce ziyaretçiye tanıtıldı.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 28 Ocak Pazar günü sona erdi. 4 gün süren fuarda İnegöl Belediyesi de şehrin önemli turizm değerlerinden olan Oylat Kaplıcaları ve DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) standıyla fuarda yerini aldı. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında bu yıl 22’ncisi gerçekleştirilen EMITT fuarı, 85 ülkeden 1065 katılımcı ve binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

İNEGÖL İÇİN GÜÇLÜ BİR TANITIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Belediye Başkanı Alper Taban, başarılı geçen fuarın sona ermesi ile birlikte fuara ilişkin bir değerlendirme yaptı. EMITT fuarına 8 yıldır katılan İnegöl Belediyesi’nin son iki yıldır kapsamlı ve ciddi bir hazırlıkla bu fuarda yerini aldığını ifade eden Başkan Taban, fuarın ilk gününde itibaren İnegöl Belediyesi standının katılımcı ve ziyaretçilerin büyük ilgiyle karşılaştığını söyledi. Alper Taban, “Emıtt 2018 fuarı sona erdi. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25-28 Ocak tarihleri arasında açık kalan fuar, 85 ülkeden 1065 katılımcı ve binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Oylat Kaplıcaları ve İnegöl Belediyesi DOSTUM standımız da fuar süresince yoğun ilgi gördü. İnegöl’ün turizm potansiyelini, Oylat kaplıcaları ve DOSTUM gibi önemli turizm değerlerimizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde tanıtmak amacıyla EMITT fuarına katılım sağladık. Dünyanın ve Türkiye’nin farklı noktalarından fuara katılımcı olarak veya gezmek için gelen binlerce ziyaretçinin buluşma noktası olan fuarda, İnegöl güçlü bir tanıtım gerçekleştirdi” dedi.

BAKAN KURTULMUŞ OYLAT’A DAVET EDİLDİ
Fuarın açılış gününde kendisinin Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’la görüşme fırsatı bulduğunu da hatırlatan Alper Taban, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş’a İnegöl’ümüz hakkında kısa bilgiler verme fırsatımız oldu. Ayrıca kendisini daha önce de ağırladığımız Oylat’a davet ettik. Yoğun ülke gündemini hatırlatarak en kısa zamanda kendisinin de Oylat’a gelmeyi arzu ettiğini söyledi” diye konuştu.

TUR OPERATÖRLERİYLE GÖRÜŞMELER, ANLAŞMALAR YAPILDI
Başkan Alper Taban, çok sayıda ikili görüşmelerin gerçekleştiği fuarda İnegöl Belediyesi standına gelen ziyaretçilere Oylat Yeşil Enerji, SUGESAM Spa Merkezi, DOSTUM ve İnegöl’de yapılan turizm yatırımları hakkında bilgiler verildiğini aktararak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Fuar süresince tur operatörleri, turizm acentaları ve sektörde bulunan firmalar ile önemli görüşmeler, anlaşmalar yapılarak 2018 yılının değerlendirmesi yapıldı. Bunun yanında standımıza gelen misafirlerimize ve görüşmeler yaptığımız firmalara içerisinde Oylat Kaplıcaları ve İnegöl Belediyesi’nin bilgilerinin ve hediyelerinin yer aldığı çantalarımız sunuldu. Yeni misafirlere ulaşmanın yanında, standımıza ziyarette bulunan Oylat müdavimlerimiz ile de çok değerli paylaşımlar yapıldı.”

TÜM ENERJİMİZLE ÇALIŞIYORUZ
“4 gün süren fuar ile Oylat Kaplıcaları, DOSTUM ve İnegöl’ün tüm turizm değerlerinin ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere tanıtımı sağlandı. Verimli iş görüşmeleri gerçekleştirerek, turizm profesyonelleri ve tur operatörleriyle gelecek dönemler için önemli bağlantılar kuruldu. Bacasız sanayi olarak adlandırılan turizmi İnegöl’de daha etkin ve verimli hale getirmek adına yapmış olduğumuz planlama doğrultusunda adımlarımızı attığımızı da ifade etmek istiyorum. Oylat’ı ve İnegöl’ü turizm anlamında daha ileri noktalara taşıma adına tüm enerjimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
İnegöl Turizmi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<