banner359

İnegöl Ülkü Ocakları'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı

08 Mart 2017 Çarşamba 17:54 2017-03-08 18:07:27
İnegöl Ülkü Ocakları'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı

 Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı.

Erim yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Tarihimizde,milletimizde, yaşamımızda ve tabii ki Ülkücü Hareket’te bizler için kadınlarımızın yeri apayrı bir önem taşımaktadır. Vatanımızın uğradığı işgaller karşısında oğlunu gururla askere gönderirken bağrına taş basan; ama düşman karşısında yine de bağrını siper eden kadınlarımız takdiri ve teşekkürü sonuna kadar hak etmektedir. Kadınlarımız yaptıklarıyla günümüzdede emeğin simgesi ve başarının sembolü olmuştur. Hayatın her alanındafaaliyet göstermeye başlayan kadınlarımız, karşılaştıkları tüm sorunlararağmen, her şeyin üstesinden gelerek mükemmel işlere imza atmaktadır.Özetle, Türk milletinin bugünlere gelmesinde kadınlarımızın payı son derece büyüktür.Son dönemler de şiddetini giderek artıran kadına yönelik şiddet ve taciz olayları da bizleri derinden üzmekte ve toplumumuzda telafisi mümkün olmayan bir o kadar da derin yaralar meydana getirmektedir. Bizler Ülkü Ocakları’nın birer neferi olarak bu tür eylem ve tutum içinde bulunanları esefle kınıyoruz.

Sözlerime Son vermeden önce 7 Mart 2017 günü Bursa’dan Ankara’ya  Kadınlar Günü etkinliği için giderken İnegöl Mezit-1 Mevkiinde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 7 Türk Metal Sendikası Üyesi Kadın Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli Ailelerine sabırlar diliyorum. Yüce Türk Milletimizin Başı Sağolsun
Bu vesile ile Hz. Peygamberimizin (sav) ''Cennet annelerin ayaklarının altındadır.'' sözünü muhatap bilen bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlarım.

Son Güncelleme: 08.03.2017 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<