banner359

İnegöl Ülkü Ocaklarında görev değişimi

23 Kasım 2018 Cuma 14:52 2018-11-23 17:20:06
İnegöl Ülkü Ocaklarında görev değişimi

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar başkanlık görevini Alparslan Demir’e devretti. 

Gerçekleştirilen devir teslim törenin Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Enes Küçük, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, yönetim kurulu üyeleri ve Ülkü Ocakları mensupları katıldı. 

Mevcut başkan Uğur Sabri Çağlar görevini Ülkü Ocakları’nda geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan Alparslan Demir’e devretti. 

Coşkulu geçen devri teslimde konuşan Uğur Sabri Çağlar, görev süresi boyunca maddi, manevi desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarına teşekkür ederek yeni başkan Alparslan Demir’e başarılar diledi. 

Daha sonra konuşan İnegöl Ülkü Ocakları yeni Başkanı Alparslan Demir ise, “Bu bir bayrak yarışıdır. Camiamız tarafından uygun görülmemiz halinde bugün bizler için kutsal bir görev olan Ülkü Ocakları başkanlığı tarafımıza tevdi edildi. Bu görevi devralmaktan onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim. Geçmişinde 5 bin şehidi bulunduran, vatanın ve milletin müdafaası için elini ve vücudunu taşın altına koymaktan geri duymayan böylesi büyük bir gençlik için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önceki dönem ocak başkanımız Uğur Sabri Çağlar beyefendiye  ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar ki emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 23.11.2018 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<