banner359

İnegöl Ülkü Ocakları’ndan Akşener’e sert tepki

05 Ağustos 2019 Pazartesi 19:35
İnegöl Ülkü Ocakları’ndan Akşener’e sert tepki

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ülkü Ocakları'nı hedef alan açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, yaptığı yazılı açıklamada,"Gectigimiz gün 4. sü düzenlenen iyi parti olağanüstü kongresinde Liderimiz Devlet bey ve Milliyetçi ülkücü harekete hakaret ederek Haydut soyleminde bulunan iyi parti gnl bsk. Merak Aksener anlaşılan odur ki akil sağlığını yitirmiş bitkisel hayata doğru yol almaya başlamıştır. Herkes tarafindan bilinmektedir ki Milliyetci Ülkücü Hareket yarım asrı aşan surede bu vatana 5 bin küsur evladını toprağa vermis bir o kadarda yara almıştır. Hali hazırda Vatan toprağının neresine giderse gitsin yolda gördüğü Polisinden askerine ve hdp ile kol kola girip daglarada çıkmaya fiziken niyetlenirse oralardada bizleri görecektir eger kastdettigi buysa bu bize şereftir ama görüntüsü gibi zihniyetide kotuyse ki görünen odur bu vatanın askerine polisine vatandaşına haydut diyen bizim nazarımızda pkk hdp vs gibi bölücü unsurlardan hicbir farkı yoktur bizzat kendisidir. "

"Aksener yok oluşunu saga sola saldirarak dahada belirgin hale getiriyor bunun acısıyla da Ülkücü harekete saldırıyor ama nafile bir çaba ve uğraş icinde oldugunu kurmayları vs biran önce kendisine anlatmalı çünkü bu Ülkeye bakanlık yapan birinin bu denli acınacak hale düşmesi işin özünde üzüntü veren bir haldir. Tavsiyem odur ki sayın Aksener biran once siyaseti bırakmalı akıl sağlığından daha fazla olmadan emekliligin torun sevgisinin tadına varmalıdır ve büyük Türk Kadınını incitmekten vazgecmelidir zira Türk Kadınını kendisi temsil etmemektedir. Aziz Türk Milleti bu oyunları görüyor ve bunlara cevabı seçimden seçime degil hergün oluk oluk yuvasına dönmeyi düşünen Milliyetci Ülkücü camiaya gönül verenlerle en guzel şekilde verecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<