banner359

İnegöl Ülkü Ocakları'ndan anlamlı kampanya

01 Şubat 2017 Çarşamba 10:33 2017-02-01 10:53:44
İnegöl Ülkü Ocakları'ndan anlamlı kampanya

İnegöl Ülkü Ocakları,“Köy Okulu Kardeşlik Projesi” sloganıyla kitap bağış kampanyası başlattı. Şanlıurfa’nın Harran İlçesi Selalmaz İlk ve Ortaokulu’nda açılacak olan “Şehit Ömer Halisdemir Kütüphanesi” gönderilmek üzere kitap toplama kampanyası başlattı.

Kampanya hakkında bilgi veren İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, "Ülkü Ocakları olarak “Eğitim ve Kültür” alanında yaptığımız faaliyetlere bir ilk olarak da “Köy Okulu Kardeşlik Projesi” Kampanyamız kapsamında ilk kütüphane desteğimizi Şanlıurfa ilinin Harran ilçesinde ki Selalmaz İlk ve Ortaokulu’nda açılacak olan “Şehit Ömer HalisdemirKütüphanesi”nin geliştirilmesi için girişimlere başlamış bulunuyoruz. Projemiz kapsamında emeği geçen herkese, okul idarecileri ve öğretmenlerimize, kitap bağışı yapan tüm gönüldaşlarımıza şimdiden teşekkürlerimizi iletiyoruz"
Başta eğitim olmak üzere, sürdürülebilir ve uzun soluklu projeleri hayata geçirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu projemiz ile köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kaynak noktasında yardım yapmak istiyoruz.Söz konusu eğitim olunca elimizden neler gelebiliyor diye hemen gerekli girişimleri başlattık ve İnegöl Ülkü Ocakları olarak yarının geleceği olan çocuklarımızı hem sevindirmek hem de güzel bir kütüphanenin geliştirilmesine katkıda bulunmaktan gurur duymaktayız. Her zaman söylediğimiz gibi “İnegöl Ülkü Ocakları; Devletin, Milletin milli ve manevi değerlerini,insanlığın hayrına olan her türlü projenin uygulayıcısı ve destekçisi olacaktır.” Bir şeyleri talep eden değil bir şeyleri dağıtan, yardımlaşmayı seven eğitime katkıda bulunan bir tutumla İnşallah güzel çalışmalarımız artarak devam edecektir.”

Son Güncelleme: 01.02.2017 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<