banner359

İnegöl Ülkü Ocakları’ndan “Kara Leke 15 Temmuz” tepkisi

09 Ekim 2016 Pazar 19:17 2016-10-09 19:25:01
İnegöl Ülkü Ocakları’ndan “Kara Leke 15 Temmuz” tepkisi

 İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne tepkisini ifade etmek amacıyla “Kara Leke 15 Temmuz” adlı stantlarını Sani Konukoğlu Camii ve Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi önünde kurdu

Standlarda 15 Temmuz darbe girişimini anlatan broşürler ve kitap ayraçları halka ücretsiz olarak dağıtıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim de konu ile ilgili bir bildiri yayınladı:

Vatanını herşeyden çok seven uğrunda akıl almayacak fedakarlıkları tereddüt etmeden yapabilecek imanı ve mertliği kendisinde namus bilen Aziz Türk Milletinin Gençleri olarak;“Ey Türk Gençliği; Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.” Diye başlayan “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!” diyerek sona eren gençliğe hitabe bugün daha da anlam kazanmıştır. Vatanımıza göz diken nankör bir o kadar da hain zihniyetlerin bilmesi gereklidir ki, 15 Temmuz tarihe 12 Eylül gibi “KARA LEKE” olarak geçmiştir. Türkiye’nin hiçbir bölgesinde asla ve asla hüküm sağlayamayacakları esase ile şehadet şerbetini içen ehitlerin kanı yerde kalmayacaktır. Gün geçtikçe büyüyen içinde iman ve vatan sevgisi ebedi olan Ülkücü Gençlerin ve Gelecek nesillerin şerrinden ve ülküsünden korkmalıdırlar. Devletimizin bekasını candan öte düşünen bizler, 80’lerde hertürlü işkencelere, sürgünlere, C-5’lere boyun eğmeyerek, “Kara Eylüllere” inat vatan ve millet sevdamızdan asla taviz vermedik. 15 Temmuz geleceğe karanlık bir ışık tutan 12 Eylül gibi aslında yeniden maneviyata doğuştur.

Türk Gençliğine Hitaben;Artık Tembellik Yok, Yorulmak YokYılgınlık Yok, Pes Etmek Yok Boş Zaman Yok.Kaybetmek Yok!Artık Devletin ve Milletin bekası için daha azimli daha kararlı ve gelceğe yön verecek bir gençliğin oluşmasında Ülkücü Hareket’in misyonunun uygulanması şarttır. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in Gençliğe ithafen söylediği şu sözü hiçbir Türk Genci hatrından çıkarmamalıdır;“Gençler, Hepiniz birer Türk Bayrağısınız. Bayrağı Lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin!

Son Güncelleme: 09.10.2016 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<