banner359

İnegöl'ün en genç muhtar adayı Yusuf Sümbül

28 Kasım 2018 Çarşamba 17:20 2018-11-28 18:22:58
İnegöl'ün en genç muhtar adayı Yusuf Sümbül

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak, mahalli seçimler yaklaşırken muhtar adayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İnegöl'e bağlı Mesudiye Mahallesinde yaşayan 26 yaşındaki Yusuf Sümbül, Mesudiye Mahallesine muhtar adaylığını açıkladı.“Gelişim için değişim gerek” sloganıyla yola çıkan Sümbül, İnegöl'ün en genç muhtar adayı ile Mesudiye Mahallesinin gelişeceğini söyledi.

Asıl mesleğinin Erkek kuaförü olduğunu söyleyen Sümbül, muhtar dendiği zaman akıllara olgun yaşta ve emekli insanların geldiğini, mahallesine muhtar adayı olarak genç nesillerin de önlerinin açılmasını istediğini belirtti. Muhtarlığın önemli bir görev olduğunu belirten Sümbül, “Mahallenin yaşadığı bir sorunda ya da aksaklıkta ilk akla gelen mahalle muhtarıdır. 24 saati Mesudiye'de geçiren biriyim.Mahallemizin eksiklerini çok iyi bilen biri olarak Mesudiye Mahallesi muhtarlığına talibim mahallemizden destek bekliyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.11.2018 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<