banner359

İnegöl üniversite ile büyüyecek

20 Aralık 2016 Salı 16:07 2016-12-20 18:10:27
İnegöl üniversite ile büyüyecek
 Şirin Hatun Kız Yurdu öğrenci ve idarecilerini konuk eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ün sadece mobilya, köfte ve kaplıcayla değil, üniversitesiyle büyüyeceğini söyledi.
İnegöl’de Kredi Yurtlar Kurumu tarafından inşa edilen ve 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla birlikte hizmete açılan Şirin Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nun Müdiresi Bahtışen Bilen, beraberindeki öğrencilerle birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Yurt Müdiresi Bilen ve öğrenciler, yurdun açıldığı günden bu yana başta çevre düzenlemeleri ve öğrenciler için sağlanan araç desteği nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür edip çiçek takdim ettiler.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ
Ziyaret esnasında konuşan Şirin Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Bahtışen Bilen, İnegöl Belediyesi’nin desteklerinin kendileri için çok büyük önem arz ettiğini söyledi. Bilen, “Seminer programlarına ulaşımda özellikle, araç konusunda öğrencilerimiz hiç sıkıntıya düşmedi. Her hafta bir seminer programımız oluyor bizim Bursa Görükle’de. Öğrencilerimizi buraya götürmek zorundayız. Burada belediye desteği çok önemli. Ben sizlere özellikle bunun için teşekkür ediyorum. Çevre düzenlemesi için de yurdumuza yaptığınız katkı için teşekkürlerimizi belirtmek istiyoruz. Bundan sonra da bizler öğrencilerimiz için en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız. KYK’nın son dönemlerde barınmanın dışında kariyer seminerleri ve dil kursları oluyor. Barınma dışında 13 tane kursumuz var bizim. Bunlarla ilgili de her türlü desteği sağladığınız için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da öğrencilerim adına desteklerini beklediğimizi belirtmek istiyorum. Bu bağlamda İl Müdürümüz de sizlere teşekkürlerini iletti” dedi.

İNEGÖL ÜNİVERSİTE İLE BÜYÜYECEK
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl’ün sadece köfte, mobilya ve kaplıcayla değil üniversitesiyle büyüyeceğini vurgulayarak “Şirin Hatun Kız Yurdumuzun değerli müdürü ve öğrenci arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. İnegöl hızla gelişiyor ve büyüyor ama üniversite ve yurt konusuyla alakalı maalesef aynı adımları atamadığımızı düşünüyoruz. Son yıllarda bu konuyla alakalı da gerek İşletme Fakültemizin teşekkül ettirilmesi gerekse de başta kız yurdumuz olmak üzere gerekli alt yapının oluşturulmasıyla alakalı İnegöl Belediyesi olarak asli görevimiz olmamasına rağmen bu konularda da ciddi destek ve katkı veriyoruz. Ben okuyan kardeşlerimize başarılar diliyorum, kolaylıklar diliyorum. Beraberinde inşallah yurtlarında rahat bir şekilde kalırlar. Belki ilk yılları olması hasebiyle bazı eksik ve aksaklar söz konusu olabilir ama kurum olarak da desteklerimizle, katkılarımızla oradaki idarecilerimizin de gayretleriyle inşallah kısa bir zaman içerisinde bunlar da halledilir. Şehrimiz büyüyecekse sadece mobilyayla, köfteyle, kaplıcayla değil inşallah kısa bir zaman içerisinde teşekkül ettirilecek üniversitesiyle beraber büyüyecektir. Dolayısıyla bu konuyla ilgili ben emeği geçen, katkısı olan her kim varsa teşekkür ediyor hem de nazik ziyaretleri için başta müdire hanım olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette Şirin Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Bahtışen Bilen desteklerinden dolayı Başkan Aktaş’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme: 20.12.2016 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<