banner359

İnegöl zulme dur dedi

-

28 Temmuz 2014 Pazartesi 09:18 2014-07-29 18:23:56
İnegöl zulme dur dedi
İhh İnegöl İnsani Yardım Derneği'nin ifar sonrası İnegöl'de Gazze için düzenlediği mitinge yoğun katılım oldu.

Mitinge Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Beldiye Başkanı Alinur Aktaş, bazı siyasi parti başkanları sivil toplum kuruluşların başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Mitingde konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,"Yarın bizim için bayram babalar anneler çocuklarını hazırlıyorlar evlerimizi temizliyoruz kurumlarımız kuruluşlarımız sokaklarımızı caddelerimizi temizliyorlar ama ey hak gelin görünüz ki yüreğimiz kanıyor yüreğimiz yaralı yüreğimiz param parça. Yüreğimizi param parça yapanlar ve yüreğimizi param parça yaparak aramıza nifak tohumu ayrılık tohumu sokarak bizi ayırma çalışanlar var'diye konuştu.
Şahin'den sonra konuşan İHH İniyad Başkanı Fikret Bayram da Gazze'de  yaşanan zulme dikkat çekti.
Konuşlar sırasında bir grup, İsrail bayrağı yaktı. Miting alanında toplanan kalabalık topluca dua ettikten sonra Fatih camiine kadar yürüyerek birlikte Yatsı namazını kıldı. Kalabalık namazdan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Son Güncelleme: 29.07.2014 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<