İnegöl’de 32 Okula Beyaz Bayrak

11 Aralık 2018 Salı 10:41
İnegöl’de 32 Okula Beyaz Bayrak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak” işbirliği protokolü kapsamında, İnegöl’den 32 okul bu yıl beyaz bayrak almayı hak etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince 242 okul da yapılan denetimler sonucunda bu yıl 32 okul beyaz bayrak almaya hak kazandı.

banner380

100. yıl ilkokulu, Çitli Nihat Korkmaz İlk ve Ortaokulu, Deydinler Dr. Emin Acar İlkokulu, Dipsizgöl İlk ve Ortaokulu, Edebey İlk ve Ortaokulu, Hacer Salih Yıldız İlkokulu, Hacı Sevim Yıldız-3 MTAL, Hacı Sevim Yıldız-5 MTAL, Hacı Sevim Yıldız Anaokulu, Hacı Sevim Yıldız Mobilya İç Mekan Tasarım Teknolojileri MTAL, Halime Hatun Anaokulu, Halk Eğitim Merkezi, İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı İlk ve Ortaokulu, İnegöl İlkokulu, Kaşıkçıoğlu Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi, Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Bildim İlk ve Ortaokulu, Özel Devrim Kosova İlkokulu, Özel Doğa Anadolu ve Fen Lisesi, Özel Zarafet Anaokulu, Özel Zarafet İlkokulu, Salih İbrahim Kırcalı MTAL., Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şipali İlk ve ortaokulu, TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenice 19 Mayıs Ortaokulu, Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulu, Yenice Ali Şefika İmam Hatip Ortaokulu, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<