banner359

İnegöl'de ağaçtan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

.

26 Ağustos 2014 Salı 10:56 2014-08-26 10:57:44
İnegöl'de  ağaçtan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
 İnegöl'de  ilaç sanayisinde kullanılan yosunları toplamak için göknar ağacına çıkan yaşlı adam, ağaca dayadığı merdivenden düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İnayet mahallesinde ikamet eden 62 yaşındaki Yusuf Salık, ormanlık alanda ki göknar ağaçlarında bulunan ve ilaç sanayisinde kullanıldığı bildirilen yosunları toplamak için ağaca dayadığı merdivene çıktı. Ağaçta bulunan yosunları toplamaya başlayan yaşlı adam, biranda dengesini kaybederek yaklaşık 6 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü.

Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine giden sağlık ekibinin müdahale ettiği yaşlı adamın, düşme neticesinde olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ölüm haberinin ardından olay yerine gelen cumhuriyet savcısının ve Jandarma olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından, Salık'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son Güncelleme: 26.08.2014 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<