banner359

İnegöl'de Ahırlar Yıkıldı

28 Ocak 2017 Cumartesi 10:55 2017-01-28 11:02:53
İnegöl'de Ahırlar Yıkıldı
 At besleyen mahalle sakinlerine ait olup, mahalle sakinlerinden gelen yoğun şikâyetler ile şehir estetiğini bozduğu ve hijyen sorunu oluşturulduğu gerekçesiyle Yenice Mahallesi Refah sokak üzerindeki ahırlar İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İnegöl Belediyesi ekiplerinin şehir merkezindeki ahırları yıkımı sırasında emniyet ekipleri güvenlik önlemi aldı. Yıkım yapan iş makinelerini engellemek isteyen vatandaşları emniyet ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

ÜÇ AHIR YIKILDI

Yenice Mahallesi Refah sokakta at besleyen mahalle sakinleri tarafından yapılan ahırlar, gelen yoğun şikâyetler üzerine İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkılarak bölge temizlendi. Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yıkım öncesinde yaşanabilecek güvenlik sorunu nedeniyle İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Sokakta bulunan üç ahırın yıkımı yapılırken, sahipsiz üç At´a da Zabıta ekiplerince el konularak barınağa götürüldü.

Yıkımlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan rutin kontroller sırasında, Yenice Mahallesi Refah Sokakta ikamet eden vatandaşlar tarafından yapılan ahırlar nedeniyle çevre kirliliği ve görüntü kirliliği oluştuğu tespit edilmiştir. Bahsettiğimiz bölge atık malzemeler kullanılarak gelişi güzel yapılan ahırlar yapıldığı, bu ahırlarda at beslendiği, hatta bu atların sokak aralarında başıboş bırakıldığı görülmüştür. Modern bir şehre yakışmayan bu görüntüler üzerine ekiplerimiz harekete geçerek, bu bölgede tespit edilen ihlalleri kaldırmak ve çevre kirliliğine neden olabilecek her türden atık maddeler Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından kontrollü bir şekilde kaldırılmıştır” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 28.01.2017 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<