banner359

İnegöl'de başıboş köpekler tehlike saçıyor!

İnegöl'de başıboş köpeklerini saldırısına uğrayan bir çocuk hastanelik oldu.

10 Ocak 2015 Cumartesi 03:16 2015-01-10 03:19:04
İnegöl'de başıboş köpekler tehlike saçıyor!


Bir hafta içerisinde Baykoca Mahallesi TOKİ Konutlar bölgesinde oturan 3’ü çocuk, biri bayan 4 kişiyi saldıran başıboş köpekler, dün akşam saatlerinde ise ekmek almaya giden 14 yaşındaki Yusuf Söylemez’e saldırdı. Bacaklarından ısırılan çocuk, çevredeki vatandaşların yardımı ile köpeğin saldırısından kurtarıldı. 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen Yusuf Söylemez, burada tedavi altına alındı.

Köpeğin saldırısına uğraşan Yusuf Söylemez’in babası Metin Söylemez, yetkililere seslenerek, “Belediye yetkilileri biran önce bu işe el atmalılar. Mümkün mertebe bu köpekleri çocuklardan, büyüklerden uzak tutsunlar. Belki yer olarak uzak bir yer olabilir ama bulunduğumuz yer bir köy değil. 10 bin insanın yaşadığı bir yer sonuçta. Bu kadar insanın mağdur olmaması gerekiyor. Hayvan sevgisi de bir yere kadar. Hayvan sevgisi elbette her insanda, her Müslüman da olur ama bununda bir ölçüsü vardır, bu ölçü kaçtığı zaman insanlar zarar görür” dedi.



Son Güncelleme: 10.01.2015 03:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gokhan 2015-01-10 09:20:29

Ben bu haberi uygun bulmuyorum belediyede gorevini laikiyle yapiyor hayvanlar karda kista ac kaldilar saldirmalari normal peki soruyorum insanlar ac kalinca o hayvanlardan neyi eksik kaliyor biribirilerini olduruyor hirsizlik yapiyor herseyi yapiyor ac kalinca insan o kopek daha masum bence (insanlar insanca yaklasip bi ekmek bi yemek verirlerse kopekler insanlardan daha vijdanli icgudusel olarak saldirmayacaktir zarar vermediginiz surece)

Avatar
meryem kelemoglu 2015-01-10 18:09:06

senin gibiler yüzünden hayvanlar katlediliyor beni neden ısırmıyolarrr hayvanı tehditkar davranışlar saergilersen kendini nasıl savuncak yumrukmu atıcakkkk tabii belediyeee toplasın zehirlesinnnn ne güzellll ohhh rahatlaaaa

Avatar
kdr 2015-01-11 10:20:45

Köpekler sizin çocuğunuzu yada kardesinizi isirsinda böyle konusacakmisiniz bakalim

<