İnegöl’de Çocuk Acil Sorunu

20 Temmuz 2019 Cumartesi 16:05
İnegöl’de Çocuk Acil Sorunu

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünden yıl içerisinde 500 binİ aşkın vatandaş hizmet alıyor. Acil Servise başvuran her 3 kişiden biri ise çocuk. Kaza, bıçaklama, uyuşturucu gibi adli olayların içerisinde kalan çocuklar, kendileri için oldukça olumsuz bir ortamda tedavi olmak zorunda bırakılıyorlar.

banner380

Acil Servise tedavi olmak için gelen çocuklar, kaza, bıçaklama, silahlı yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu gibi adli olayların içerisinde kalarak tedavi olmak zorunda kalıyor. Psikolojik olarak etkilenen çocuklar, yaşadıkları travma nedeniyle hem hastaneye gitmek istemiyorlar hem de tedavi olmaktan çekiniyorlar.

Birçok il ve ilçede bulunan Hastanelerinin Acil Servis Bölümlerinde ki Çocuk Acil Bölümünün, potansiyeli ve nüfusu bakımından birçok ilden büyük olduğunu iddia ettiğimiz İnegöl’de de açılması artık şart oldu. Yıl içerisinde 1 milyondan fazla vatandaşın hizmet almak için başvurduğu İnegöl Devlet Hastanesinde 500 bine yakın kişi sadece Acil Servis Bölümünden hizmet alırken, bu sayının 150 binini çocuklar oluşturuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<