banner359

İnegöl'de Cumhuriyet Koşusu yapıldı

.

28 Ekim 2014 Salı 14:22 2014-10-28 14:35:55
İnegöl'de Cumhuriyet Koşusu yapıldı
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet koşusuna 61 takımdan 313 sporcu katıldı.

Cumhuriyetimizin 91. yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden bir tanesi olan Cumhuriyet Koşusu, dün Hikmet Şahin Kültürpark’ı içerisinde düzenlendi. 6 kategoride düzenlenen ve toplamda 61 takımdan 313 sporcu katılım gösterdi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve takımlara 29 Ekim günü kutlamalar esnasında kupa ve madalyaları takdim edilecek.

 1200 METRE KÜÇÜK KIZLAR

1200 metre küçük kızlar kategorisinde 11 takımdan 54 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışta Muzaffer Müşerref Samdağ Ortaokulu’ndan Merve Arslantaş birinci, 80. Yıl Ortaokulu’ndan Evin Erdoğan ikinci, Alanyurt Ortaokulu’ndan Hilal Akbulut ise üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise Muzaffer Müşerref Samdağ Ortaokulu birinci, Huzur Ortaokulu ikinci, Sezai Karakoç Ortaokulu üçüncü oldu.

 1500 METRE KÜÇÜK ERKEKLER

1500 metre küçük erkekler kategorisinde 13 takım ve 67 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışta İstaş Kentaş Ortaokulu’ndan Arda Koyuncu birinci, Sezai Karakoç Ortaokulu’ndan Ömer Kepek ikinci, İstaş Kentaş Ortaokulu’ndan Yusuf Sakınmaz üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise İstaş Kentaş Ortaokulu birinci, Sezai Karakoç Ortaokulu ikinci, Ömer Osman Çağlayan Ortaokulu ise üçüncü oldu.

 2000 METRE YILDIZ KIZLAR

2000 metre yıldız kızlar kategorisinde 8 takım ve 42 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışta İstaş Kentaş Ortaokulu’ndan Eslem Gezen birinci, Huzur Ortaokulu’ndan Merve Durak ikinci, Sezai Karakoç Ortaokulu’ndan Sinem Uslu üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise Sezai Karakoç Ortaokulu birinci, Şakir Lakşe Ortaokulu ikinci, Huzur Ortaokulu ise üçüncü oldu.

 3000 METRE YILDIZ ERKEKLER

3000 metre yıldız erkekler kategorisinde 14 takım ve 72 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışta Sezai Karakoç Ortaokulu’ndan Azad Karasu birinci, Alanyurt Ortaokulu’ndan Emirhan Koş ikinci, Sezai Karakoç Ortaokulu’ndan Baki Yıldız üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise Sezai Karakoç Ortaokulu birinci, Ömer Osman Çağlayan Ortaokulu ikinci, Akhisar Ortaokulu ise üçüncü oldu.

 3000 METRE GENÇ KIZLAR

3000 metre genç kızlar kategorisinde 7 takım ve 36 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışta Kız Meslek Lisesi’nden Esra Özgül birinci, Kız Meslek Lisesi’nden Azime Alan ikinci, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’nden Bahar Ildırkaya üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise Kız Meslek Lisesi birinci, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ikinci, İnegöl Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

 5000 METRE GENÇ ERKEKLER

5000 metre genç erkekler kategorisinde 8 takım ve 42 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışta Spor Lisesi’nden Yunus Emre Akkuş birinci, İmam Hatip Lisesi’nden Recep Şimşek ikinci, İmam Hatip Lisesi’nden Adem Derebaşı ise üçüncü oldu. Takım sıralamasında ise İmam Hatip Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Son Güncelleme: 28.10.2014 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<