İnegöl’de 'Cumhuriyet Özel Konseri'

30 Ekim 2019 Çarşamba 16:09
İnegöl’de 'Cumhuriyet Özel Konseri'

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında dün akşam İnegöl’de Hakan Aysev rüzgarı esti. İnegöl Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında gerçekleşen konserde, güçlü yorumu ve zengin repertuvarı ile Hakan Aysev ve orkestrası, ilçe halkımızdan yoğun ilgi gördü.

banner380


Cumhuriyetimizin 96. Yıl kutlamalarında şehrimizde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Fener alayı ve günün anlam önemine vurgu yapan programlara halkın ilgisi büyüktü. Bu kapsamda Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde de özel bir konser gerçekleşti. Hakan Aysev ve orkestranın yer aldığı konserde, vatandaşlar muhteşem bir ahenkle söylenen şarkılara coşkuyla eşlik ettiler. İlçe halkından yoğun ilgi gören ve protokolünde ilgiyle dinlediği konserde bayram coşkusu katlanarak yaşandı.


Minikleri de sahneye çıkaran ve onların geleceğimiz olduğunu vurgulayan Aysev, çocuklarla birlikte şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. Türk Sanat Müziği, popüler müzik gibi birçok türden eserler seslendiren sanatçı, kapanışı “Bir Başkadır Benim Memleketim” adlı parçayla yaptı. Güçlü sesiyle dikkat çeken sanatçı Cumhuriyet Bayramımızı sahnede en iyi yorumlarıyla kutladı. Türk bayrakları ile gerçekleşen finalin ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban ise böylesine güçlü bir sesi ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ve teşekkürlerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<