banner359

İnegölde dolandırılıyordu son anda polis yetişti

09 Mayıs 2019 Perşembe 17:14 2019-05-09 20:50:07
İnegölde dolandırılıyordu son anda polis yetişti


İnegöl’de, telefonda kendisini "polis" olarak tanıtan şüpheli, Muammer K. İsimli şahsın 49 bin TL’sini dolandıracağı sırada polisler yetişti.
Edinilen bilgiye göre Muammer K. İsimli şahsı arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıtarak bir operasyon gerçekleştirdiklerini ve eşini kurtaracaklarını belirttiler.
Telefondaki dolandırıcı Muammer K.’ya devamlı görevler vererek hesabındaki para ve altınları bozdurarak verdiği hesap numarasına yatırmasını istedi.
SON ANDA POLİSLER FAK ETTİ
Altınları kuyumcuda bozduran Muammer K. topladığı 49 bin TL parayı belirtilen hesaba yatırmak için bankamatiğin yolunu tuttu.  İhbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri şahsı aramaya başladılar. Atatürk Bulvarı üzerinde bir bankamatiğin önünde şahsı gören trafik polisleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra olay yerine Yunus ve Asayiş ekipleri geldi. 
EŞİNİN YANINA GÖTÜRÜLDÜ
Olay yerine gelen emniyet ekipleri Muammer K.’ya dolandırıcılar tarafından arandığını eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu söylediler.  Daha sonra Muammer K. Emniyet ekipleri tarafından eşinin yanına götürüldü.
Olay ile alakalı tahkikat sürüyor

Son Güncelleme: 09.05.2019 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<