banner359

İnegöl'de Eğitimde Yeni Bir Anlayış 'Net Akademi'

14 Mart 2017 Salı 15:30 2017-03-14 15:42:34
İnegöl'de Eğitimde Yeni Bir Anlayış 'Net Akademi'

 Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde kapılarını açmaya hazırlanan Net Akademi Özel Eğitim Kurumları, önümüzde ki eğitim-öğretim dönemi için kayıtlara başladı. 

1-2-4 ve 6 kişilik sınıfları ile bire bir eğitim vererek öğrenciden daha fazla verim almak isteyen İnegöl Net Akademi Özel Eğitim Kurumları, Adnan Menderes Bulvarı, Eski Devlet Hastanesi karşısında önümüzde ki eğitim dönemi için kayıtlara başladı. 
200 kişilik sınırlı sayıda kontenjanı bulunan Net Akademi Özel Eğitim Kurumları en küçüğü 30 m2 olan sınıflarda, alanında başarılı ve en az 10 yıllık deneyimli öğretmenler ile eğitim vermeye hazırlanıyor. 
Çocuklarımızı hep birlikte geleceğe taşımak istiyoruz diyen Net Akademi Özel Eğitim Kurumları sahibi Erdal Güler, " Öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarında ki eksik kalan yönlerini tespit edip, takip ve iyileştirme görevlerini üstleneceğiz. Profesyonel eğitim kadromuz ile öğrencilerimiz çok daha iyi bir geleceğe bire bir eğitimler ile 1-2-4 ve en fazla 6 kişilik olan sınıflarımızda hazırlanacaklar. Toplam 200 kişilik kontenjanı bulunan eğitim kurumumuzun kontenjanları kısıtlıdır. Talebi olan velilerimizin bir an önce Adnan Menderes Bulvarı, Eski Hastane Karşısında bulunan kurumumuza gelerek kayıt yaptırmaları için acele etmeleri gerekmektedir" dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2017 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<