banner359

İnegöl’de feci kaza

10 Ekim 2018 Çarşamba 11:26 2018-10-10 11:55:41
İnegöl’de feci kaza

İnegöl’de meydana gelen kaza da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü Hüseyin Sancar (50) havalanarak yere düştü. Kazada; 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Hüseyin Sancar yönetimindeki 16 KCR 82 motosiklet, işyerine gitmek için döndüğü sırada İnegöl’den Çeltikçi mahallesine seyir halinde olan Cemil Z. yönetimindeki 16 ABS 571 plakalı özel otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletin üzerinden havalanarak yere düşen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı, otomobil sürücüsü ise hafif şekilde yaralandı. Müdahalenin ardından ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ile yaralı araç sürücüsü kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Burada tedavi altına alınan ağır yaralı motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken,

Feci kaza ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 10.10.2018 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<