banner359

İnegöl'de feci kaza! Üstgeçidi kullanmayınca..

.

22 Şubat 2015 Pazar 21:35 2015-02-23 00:11:29
İnegöl'de feci kaza! Üstgeçidi kullanmayınca..

 Bursa-Ankara karayolu üzeri Huzur Mahallesi mevkiinde meydana gelen kaza da otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı. Karayolu üzerinde vatandaşların Huzur mahallesine geçiş için Karayolları tarafından yaptırılan üst geçit mevkiinde kazaların önü arkası kesilmiyor. Üst geçidi kullanmayan vatandaşlar karşıdan karşıya geçerken trafik akışını tehlikeye sokarken, ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana geliyor. Geçtiğimiz hafta karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Yine aynı yerde yine aynı şekilde kaza meydana geldi.

Huzur mahallesine geçmeye çalışan N. H.’a, Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü M. P. yönetimindeki 23 XX XXX plakalı özel otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı.

ÖZEL ARAÇLA HASTANEYE SEVK

Ağır yaralı N.H., yoldan geçen özel araca alınarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

KILPAYI KURTULDU

Kaza sırasında N.H. ile birlikte karşıdan karşıya geçmekte olan yakınları kılpayı yaralanmadan kurtuldu. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 23.02.2015 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesim BAHŞİ 2015-02-22 22:42:36

Üst geçiti yapan karayollarına birde iki yolun arasına çit yapılması için belediye başkanı sayın Alinur aktaşa ricada bulunduk ama tam bir yıldır bir türlü yapılamadı onlarca ölümlü kazalar oldu birileri duysun artık yeter...

<