banner359

İnegöl’de iki ayrı kaza 2 yaralı

06 Mayıs 2019 Pazartesi 18:42
İnegöl’de iki ayrı kaza 2 yaralı

Şebboy Caddesi üzerinde meydana gelen 2 ayrı kazada 2 kişi hastanelik oldu.
İlk kaza terminal önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Mehmet M. İdaresindeki özel otomobil ile Fatih E. (30) idaresindeki şarjlı bisiklet garaj önünde çarpıştı. Kaza sonucu yaralanan 30 yaşındaki Fatih E. 112 Acil Servis Ambulansı ile acil servise kaldırıldı.
Aynı caddede meydana gelen bir diğer kazada ise Suriye uyruklu Mustafa Shahneh idaresindeki plakasız motosiklet ile Ali G. İdaresindeki özel otomobil İnegöl AVM yakınlarında çarpıştı. Kaza sonucu savrulan motosikletten düşen Suriyeli Mustafa Shahneh (22) yaralandı. Yaralı sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı.  Yapılan kontrollerde Suriyeli gencin ehliyetsiz olduğu tespit edildi.
Her iki kazayla ilgili trafik ekipleri inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<