banner359

İnegöl’de ikinci el araçta mağdur eden rapor!  Dikkat... Sizin de başınıza gelebilir!

23 Haziran 2020 Salı 17:03 2020-06-25 00:24:27
İnegöl’de ikinci el araçta mağdur eden rapor!  Dikkat... Sizin de başınıza gelebilir!

İkinci el otomobil alırken sunulan ekspertiz raporları vatandaşı şoke edebiliyor. Bazı ekspertiz firmaları yanlış tespitlerde bulunup büyük mağduriyetlere neden oluyor. 
TSE belgeli ekspertiz firması otomobilleri doğru olarak analiz edemeyince büyük mağduriyetler ortaya çıkıyor. Bazı ekspertiz şirketleri ise ekspertizden sonra kaza olduğunu belirterek davalardan kurtulmaya çalışıyor.

İkinci el otomobil alacaksanız mutlaka kurumsal ve aracın ince detayına kadar inceleyen kişilerce işletilen ekspertiz firmalarını tercih etmenizde fayda var.
İnegöl’de Ekspertiz raporuna güvenerek ikinci el otomobil satın alan vatandaş bir süre sonra aracı satmak istediğinde alıcı tarafından başka bir firmada yaptırılan Ekspertiz raporuyla şoke oldu. 
Tavanın orjinal olduğu rapor edilen araca ilişkin farklı bir yerde yapılan ekspertizde tavanın boyalı ve işlemli olduğu ortaya çıktı.

Tek parça boyalı diye aldığı aracının tavanında da boya ve işlem yapıldığını öğrenen vatandaş, aracı satın alırken tek parça boyalı raporu veren ekspertiz firmasının yolunu tuttu.  Firmadan ‘ekspertizden sonra kaza olmuştur’ cevabını alan vatandaş konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor.
Mağdur olan vatandaş, kısa süre içinde firmadan davacı olacağını söyledi.

Son Güncelleme: 25.06.2020 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<