banner359

İnegöl´de JÖH Destekli Operasyon

01 Nisan 2017 Cumartesi 23:27 2017-04-01 23:33:29
İnegöl´de JÖH Destekli Operasyon

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin İnegöl´ün huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlediği huzur operasyonları sürüyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Jandarma Özel Harekâtında desteği ile yapılan operasyona Uyuşturucu ve Bomba Arama Köpeği Varis´de eşlik etti.

İnegöl´e giriş-çıkışları tutarak araç ve şahıslar üzerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri, Kurşunlu bölgesinde umuma açık alanlarda da denetimler yaptılar.

Kamu düzenini korumak, suç işlenmesini önlemek, aranan kişilerin yakalanması amacıyla yapılan operasyonda, umuma açık mekanlar, araçlar ve şahıslar didik didik arandı.

JÖH DESTEKLİ

Türkiye´nin birçok şehrinde eşzamanlı gerçekleştirilen uygulama, İnegöl´de Jandarma Özel Harekat ile birlikte 70 jandarma ekibiyle gerçekleştirildi.

Jandarma Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı uygulamada umuma açık alanlar ve trafik uygulamaları ile mekanlar ve araçlar didik didik arandı, şahısların tek tek sorgulamaları yapıldı. İnegöl Jandarma Komutanlığı Asayiş, Trafik, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, İnegöl´de sorumluluk bölgelerinde eşzamanlı olarak yaptığı uygulamaya Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleri de destek verdi.

EĞİTİMLİ KÖPEKLE ARAMA

Durdurulan araçlarda ayrıca uyuşturucu ve bomba arama konusunda eğitimli Varis isimli köpekte kullanıldı.

Yapılan uygulamalarda 178 araç aranırken, sürücü ve yolculardan oluşan 524 kişinin de GBT sorgulamaları yapıldı. 

Son Güncelleme: 01.04.2017 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<