banner359

İnegöl'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

.

31 Aralık 2014 Çarşamba 18:39 2014-12-31 18:42:56
İnegöl'de  karla mücadele çalışmaları sürüyor
 Kardelen ve Ankara Caddesinde kar çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, 41 adet iş makinesi ve tüm işçilerle, İnegöl’ün 116 mahallesinde karla mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Kardelen Caddesinde devam eden kar temizleme çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ile birlikte inceleyen Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ekiplerin gece ve gündüz olarak organize bir şekilde çalışmaya devam ettiğini ifade ederek, “İnegöl Belediyesi olarak toplam 41 adet iş makinesi ve tüm işçilerimiz ile 116 adet mahallemizde karla mücadelemiz aralıksız sürmektedir. Ekiplerimiz gece ve gündüz olarak organize edilmiş olup. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her iki kurum iş birliği içinde karla mücadele etmektedir. Özellikle dağ köylerinde yol kapanmaları mevcut olup, bu konuda elimizden gelen desteği ve çözümü üretmekteyiz. Meteorolojik verilere göre kar yağışı önümüzdeki perşembeye kadar devam etmesi bekleniyor. Yoğun ve aralıksız yağan kar verimli çalışma yapmamızı da olumsuz etkilemektedir. Vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz. Ancak her türlü olumsuz şartlara hazırlıklı olduğumuzu bu konuda gerekli mücadeleyi en üst düzeyde vermekteyiz. Hiç bir hemşerimiz mağdur edilmemeye gayret gösterilmektedir” dedi.

Belediyeye iletilen talepleri anında karşılamaya çalıştıklarını belirten Adil Kansu, “Özellikle yoğun kullanılan ana arterlerde gerekli müdahaleler anında yapılmıştır. Sürekli kar yağdığı için kar yığılmaları olmaktadır. Kimsenin endişesi olmasın, her şey kontrol altındadır. Şuanda İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait 16 adet kamyon, 11 adet kazıcı yükleyici, 7 adet yükleyici, 6 adet greyder, 2 adet tuzlama (otomatik) ekipmanı ile çalışmaktadır. Bunlardan 3 adet greyder, 2 adet bıçaklı kamyon, 1 adet yükleyici ve 1 adet tuzlama aracı Bursa Büyükşehir Belediyesine ait ” diye konuştu.

Kansu, ayrıca karla mücadele konusunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında bir kriz ekibinin oluşturulduğunu da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 31.12.2014 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<