İnegöl'de kazazede kedi ameliyat edildi

15 Mayıs 2020 Cuma 13:48 2020-05-15 14:12:09
İnegöl'de kazazede kedi ameliyat edildi

İnegöl'de geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan kedi, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinde ameliyat edildi.

banner380

Bölgenin en donanımlı hayvan hastanesine sahip olan İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi, bir can dostu için daha umut oldu. Alınan bilgiye göre araba çarpması sonucu yaralanan bir kedi, vatandaşların çağrısı üzerine İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerince alınarak yeniden sağlığına kavuşturulmak üzere tedavisine başlandı. Yaralı kedinin yapılan incelemesinde ayağında kırık tespit edildi. Veteriner hekimler tarafından kedinin femur kırık operasyonu gerçekleştirildi. Yeniden eski sağlığına kavuşması beklenen kedi, iyileştikten ve yaşamını idame ettirebilecek seviyeye geldikten sonra tekrar doğal ortamına bırakılacak.

Son Güncelleme: 15.05.2020 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma 2020-05-16 04:05:22

Haberinizde paylaştığımız kaza geçiren kedi ikigun önce kedim kayboldu Allah'rizasi için yalvarıyorum benim kedime çok benziyor yardım edin erkek kediydi sekiz aylık felan lütfen. Onun olduğundan eminseniz yalvarıyorum bu telefondan bana ulaşın hiç bir yere salmasinlar gelip alırız biz bu

banner366

<