banner359

İnegöl’de Keyifli Zaman Geçirdiler

09 Mart 2016 Çarşamba 18:43 2016-03-09 18:47:59
İnegöl’de Keyifli  Zaman Geçirdiler

 Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, yavrularının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur anneleriyle erişkin kanser hastalarının Kadınlar Gününü İnegöl’de düzenlediği gezi ile kutladı.

Oylat Kaplıcaları ile başlayan bu anlamlı ve keyifli gezi daha sonra Oylat Mağarası, ardından İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi gezilerek tamamlandı.

Günü birlik yapılan geziye katılan anneler gönüllerince gezip, dinlenebildikleri bu etkinlikle tüm sıkıntı ve dertlerinden uzak, Kadınlar Günü’nün tadını doyasıya çıkardılar.

Kadınlar gününe özel bu anlamlı gezi için teşekkürde bulunmak üzere belediyeye gelen LÖSEV Annelerini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Başkan yardımcısı Gülhan Şahin kapıda karşılarken onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Teşekkür ziyaretinde konuşan Bursa Lösev Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslı Sakarya; “Çalışanlarının çoğunluğu kadınlardan oluşan LÖSEV, lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Hastalığın ağır yükü altında ezilen kadınlarımızı el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte, yıkılmaz kılmaktadır” dedi.

Sakarya; “Bugün İnegöl’e düzenlediğimiz bu gezi ile Lösev annelerinin ve kanser tedavisi gören kadınlarımızın güzel ve keyifli bir gün geçirmelerine katkı ve destek veren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunarken, LÖSEV olarak kadınlarımızı her fırsatta destekleyeceğimizi buradan bir kez daha belirtir, lösev annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, bu konuda örnek olmak için çabalıyoruz” dedi.

Zor ve meşakkatli bir sürecin içerisinde özverili ve örnek alınması gereken bir davranış gösteriyorsunuz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Bugün İnegöl’ümüzün önemli tarihi ve turistik mekanlarını gezdirerek, sizlere farklı bir gün geçirmeyi ve bir nebzede olsa bulunduğunuz zor durumdan uzaklaştırmayı ve sizleri mutlu etmeyi amaçladık. İnşallah bunda da başarılı olmuşuzdur” dedi.

Moral ve motivasyonun önemine de vurgu yapan Aktaş; “Bu tür gezi ve etkinlikler ile hem bu hastalığa yakalanan kardeşlerimize hem de bu hastalıkla bu mücadele eden yavrularımızın her zaman yanlarında olan annelerimizin bir gün de olsa bu tür aktiviteler ile yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Buraya kadar gelip bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan cefakar bayanlarımıza huzurlarınızda bu nazik davranışlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 09.03.2016 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<