banner359

İnegöl’de korkutan kaza

16 Kasım 2019 Cumartesi 14:07 2019-11-16 14:09:51
İnegöl’de korkutan kaza


İstiklal Caddesi ile Altay Caddesinin kesişiminde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi ile Altay Caddesinin kesişiminde meydana geldi.
İddiaya göre Yasemin K. idaresindeki 16 KHC 50 plakalı otomobil Altay Caddesi’nden gelip Park Yolu Caddesi istikametine seyir halinde iken, bu sırada İstiklal Caddesi üzerinden gelmekte olan Mustafa Ali A. İdaresindeki 16 SRL 64 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile araçlar savrulurken 16 KHC 50 plakalı araç sürücüsü Yasemin K. Ve kızı Elif K. Yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.
SÜRÜCÜ HATASINI KABUL ETTİ
Öte yandan 16 SRL 64 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa Ali A. Olay yerine gelen emniyet ekiplerine kırmızı ışıkta geçtiğini ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 16.11.2019 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<