İnegöl'de muhtarlardan birlik beraberlik mesajı

20 Kasım 2021 Cumartesi 19:13 2021-11-21 15:14:13
İnegöl'de muhtarlardan birlik beraberlik mesajı

Bir araya gelen İnegöl’de ki muhtarlar yaşana sıkıntıları dile getirirken birlik ve beraberlik mesajı vererek mahallenin sorumlularının kendileri olduğunu vurguladı.
İnegöl Muhtarlar Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen programa İnegöl’de ki muhtarlar katılım gösterdi.
Hayatını kaybeden muhtarlar için dua programı ile başlayan programda konuşan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak ; “Hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun, hasta olan muhtarlarımıza ise acil şifalar dilerim. Uzun zamandan buya bir araya gelemiyorduk dertleşip sohbet edemiyorduk bütün muhtar arkadaşlarımız için güzel bir toplantı oldu. Mahallelerdeki sorunlarımızı istişare edip fikir alış verişinde bulunduk. Almış olduğumuz veya alamadığımız hizmetler konusunda konuştuk.”
MAHALLENİN YETKİLİSİ MUHTARLARDI
“Mahallelerimizdeki tek yetkili kişi sadece muhtardır. Hiçbir siyasi olgu bunun önüne geçemez. Gecesini gündüzüne katarak mahallesi için köyü için mücadele eden muhtarlarımızı kimse yok saymadın.”
HALKIMIZDAN OYU MUHTAR ALMIŞTI
“Her muhtar arkadaşımız köyünde veya mahallesinde kendi kimliği ile halkının önüne çıkarak hizmetin en iyisini en güzelini getireceğim diye seçilmiştir. Seçilmiş bir muhtarın önüne kimse geçmesin.”
Programımıza katılım sağlayan tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik ile sorunlarımızın üstesinden geleceğiz.

banner380

Son Güncelleme: 21.11.2021 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<