banner359

İnegöl'de Polisler Kaza yaptı!

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne ait ekip otosu ile tarladan dönen işçileri taşıyan hafif ticari aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

03 Ekim 2014 Cuma 15:24 2014-10-03 19:56:13
İnegöl'de Polisler Kaza yaptı!
Edinilen bilgilere göre, Ahmet Türkel çevreyolu üzerinde İtfaiye Müdürlüğü istikametinden gelip, Ortaköy istikametine gitmekte olan polis memuru Ö.T. yönetimindeki ekip otosu ile eski Hocaköy yolundan Ahmet Türkel çevreyoluna çıkan Mehmet E. idaresindeki hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ekip otosunda bulunan polis memurları yaralanmazken, aralarında küçük çocukların da olduğu 10 kişiden, sürücü ile birlikte Leyla Kaya, Tuğba Eken ve Şule Çakmak hafif şekilde yaralandılar.
Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Genç Gazete

Son Güncelleme: 03.10.2014 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<