banner359

İnegöl'de silahlar konuştu 3 yaralı

.

16 Şubat 2015 Pazartesi 17:06 2015-02-17 20:54:17
İnegöl'de silahlar konuştu 3 yaralı
İstiklal caddesinde faaliyet gösteren Restoranda meydana gelen olay da, restoran sahibi korumalarına kurşun yağdırdı. Kurşunlama sonucunda biri ağır 3 kişi yaralandı.
Saat 16.00 sıralarında iddiaya göre kendi işyerine giren Koray E. belindeki silahla işyerinde etrafa ateş etmeye başladı. Öfkeli işyeri sahibinin silahından çıkan kurşunlar sonucunda korumaları olan İsmail H. boynundan ve Ercan K. ise kalçasına isabet etti. Yaralanan şahıs İsmail H., yanındaki arkadaşının belinden aldığı silahla Koray E.’e karşılık verdi. İsmail H.’ silahından çıkan kurşunlar Koray E.’in bacaklarına isabet etti. Kurşunlama sonucunda 3 kişi yaralandı. Yaralılar özel araçlar ve 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar. İhbar alan emniyet ekipleri olay yerine gelen geniş güvenlik önlemi aldılar. Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 17.02.2015 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<