banner359

İnegöl'de Soba Faciası 1 Ölü 2 Yaralı

.

05 Ocak 2015 Pazartesi 12:05 2015-01-05 12:56:36
İnegöl'de Soba Faciası 1 Ölü 2 Yaralı
 Huzur Mahallesinde meydana gelen soba zehirlenmesinde 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Huzur mahallesi 12. sokokta ikamet eden eden  Yurdakul ailesi dün akşam sobalarına attıkları kömür sonrası sabah saatlerinde uyanamadılar.



Durumu fark eden Komşuları ve üst kattadaki oturan akrabaları kapı çaldıklarında kimsenin açması üzerine içeriye girdiler. Eve girdiklerinde baygın olarak yatan  Besra Yurdakul(19) ve melike yurdakul (17)  özel araçla diğer kardeşi Sema Yurdakul(25) ise 112 acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. 



Durumu ağır olan Besra Yurdakul yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Sema Yurdakul’un tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Özel bir hastaneye kaldırılan melike yurdakulun tedavasi ise sürüyor



Öte yandan emniyet ekipleri olay yerine gelerek incelemede bulundu. Olayı duyan yurdakulun yakınları göz yaşlarına hakim olmadılar



Olayla iglili soruşturma ise sürdürüyor


Son Güncelleme: 05.01.2015 12:56
Anahtar Kelimeler:
InegölSobaifacia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<