banner359

İnegöl'de tüplü televizyon patladı

.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:43 2014-08-27 11:44:23
İnegöl'de tüplü televizyon patladı
 Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 4 katlı binanın birinci katında ikamet eden A. ailesinin televizyon keyfi inanılmaz bir patlama ile korku dolu anlara dönüştü.

Televizyon tüpünün patlaması sonucu evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre dün saat 11.30 sıralarında Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 4 katlı binanın birinci katında kiracı olarak ikamet eden İbrahim A., ailesi ile birlikte televizyon izlediği sırada, uzaktan kumanda ile kanal değiştirmek istedi. Bu sırada bir anda televizyonun tüpü patladı. Patlamayla birlikte ev sakinleri büyük korku yaşarken, etrafa saçılan kıvılcımlardan dolayı oda içerisinde halılar tutuşmaya başladı.

Aile bireyleri kendilerini evden dışarı zor atarken, haber verilmesi üzerine eve gelen İtfaiye ekipleri, oturma odasındaki yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sonucunda oturma odasında bulunan eşyalar tamamen zarar görerek kullanılamaz hale geldi.

Son Güncelleme: 27.08.2014 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<