banner359

İnegöl'de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama!

İnegöl'de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama!

09 Ağustos 2014 Cumartesi 21:24 2014-08-10 11:40:40
İnegöl'de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama!
Hükümetin uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önüne geçmek için yaptığı düzenlemeyle elini kuvvetlendiren Bursa polisi, gençleri zehirleyenlere göz açtırmıyor.

İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ile Bursa KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün Yenice Mahallesi Dede Fatma Çıkmazı'nda bulunan bir eve düzenlenen şafak baskınında yakalanan 6 kişi adliye sevk edildi. Evde yapılan aramalarda 17 kilogram satışa hazır kubar esrar ele geçirilmişti. Baskın sırasında kiralık evde ikamet eden ve suça karıştığı iddia edilen T.Ş., E.I., T.Z.,H.I., M.Ş. ve N.I.’dan oluşan 6 kişi adliyeye çıkarıldı. Zanlılardan T.Ş., E.I. ve M.Ş. tutuklandı.

3 Ağustos 2014 Pazar günü akşamı Sinanbey Mahallesi Mesudiye Sokağı'ndaki bir eve baskın düzenleyen ekiplerce yakalanan 2 kişi de tutuklanmıştı. 

İHA

Son Güncelleme: 10.08.2014 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<