banner359

İnegöl’de Yamaç Paraşütü Kursu

İnegöl'de Yamaç Paraşütü Kursu Açılıyor.

15 Mart 2016 Salı 16:31
İnegöl’de Yamaç Paraşütü Kursu

İnegöl'de yamaç paraşütü kursu açılıyor.
İnegöl Belediyesi, Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) projesi kapsamında yamaç paraşütü kursu açıyor. 28 Mart tarihinde Türk Hava Kurumu eğitmenleri eşliğinde başlayacak olan kurslara 28 kişi alınacak. Kursiyerler teorik eğitimlerin ardından yamaç paraşütüyle atlayacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “BEBKA’dan destek aldığımız ve en kısa sürede hayata geçirmeyi düşündüğümüz DOSTUM projesi ile doğa yürüyüşleri, okçuluk, motocross, bisiklet, atv safari, offroad, foto safari, yamaç paraşütü, hafif sivil uçaklar, balık tutma, kano, kampçılık gibi pek çok doğa sporuna ev sahipliği yapabilecek bir kompleks gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bu tesisin çalışmaları Yeniceköy’de devam ediyor. İnegöl’ü bu alanda önemli bir seviyeye getireceğini düşündüğümüz yamaç paraşütü kursu için kayıtlar başladı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<