banner359

İnegöl'de yaşlı adamı dolandırılmaktan kızı kurtardı

.

13 Mart 2015 Cuma 22:52 2015-03-14 11:36:51
İnegöl'de yaşlı adamı dolandırılmaktan kızı kurtardı
 İnegöl’de telefonla dolandırılmak istenen adam, kızının uyanıklığı sayesinde son anda dolandırılmaktan kurtuldu.
Önceki akşam saat 22.00 sıralarında cep telefonuna gelen mesaja aldanan E.L., mesajdaki numarayı arayarak görüşmeye başladı. Telefondaki şahsın kendisini polis olarak tanıtmasıyla birlikte dolandırıcılık olayı için ilk adım atıldı. İkamet ettiği Alanyurt’tan çocukları ile birlikte üzerinde bulunan 10 bin lirayı yatırmak için Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bulunan bir bankaya ait ATM’ye geldi. O sırada E.L.’nin kızı, babasının dolandırılacağını fark ederek, babasına engel olmak istedi, fakat başarılı olamadı.

POLİSİ ARADI

Babasını ikna edemeyen kız, 155’yi arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen Emniyet ekipleri, bankamatikte işlem yaparak dolandırıcının hesabına para yatırmaya çalışan E.L.’yi engelledi. Durumu anlatan emniyet ekipleri, E.L.’yi ikna etmekte zorlandı. İkna olan E.L. olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. 

Son Güncelleme: 14.03.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<