banner359

İnegöl'de yılbaşı öncesi sıkı denetim

.

29 Aralık 2014 Pazartesi 10:06 2014-12-29 10:08:18
İnegöl'de yılbaşı öncesi sıkı denetim
 İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri yaklaşan yılbaşı öncesi Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğiyle ilçede bulunan içkili restoranlar, lokantalar, kafeterya, kahvehane, manav, pastane ve kuruyemişçilere yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, gerçekleştirilen denetimlerde, genel temizlik ve hijyen, kullanılan alkollerin sahte olup olmadıkları ve içerisindeki alkol dereceleri, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat listesinin olup olmadığı gibi yetki dahilindeki konuların kontrol edildiğini söyledi. İşletme sahiplerinden sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını talep eden Alper Taban, “Zabıta Müdürlüğü olarak gıda ürünlerine yönelik devamlı denetim yapıyoruz. Ancak yılbaşı nedeniyle kuruyemiş, içkili restoranlar, lokantalar, kafeterya, kahvehane tarzı işyerlerine denetimlerimizi sıklaştırdık. Halkımızın da bu konuya duyarlı olmasını, özellikle gıda maddeleri üzerinde bulunan son kullanma tarihini kontrol etmeli ve olumsuz gördükleri işyerlerini Alo 153 nolu telefondan bizlere bildirmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Denetimlerde yasalara ve yönetmeliklere uymayan işyerlerinin önce uyarıldığını, tekrarı halinde belediyeye tanınan yetkiler doğrultusunda işlemler yapılacağını kaydeden Alper Taban, denetimlerin yılbaşı akşamına kadar devam edeceğini hatırlattı.

Son Güncelleme: 29.12.2014 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<