banner359

İnegöl'de,Baskına Giden Polise Saldırı

.

01 Aralık 2014 Pazartesi 11:33 2014-12-01 11:36:46
İnegöl'de,Baskına Giden Polise Saldırı
 Akhisar mahallesinde meydana gelen olay da emniyet ekiplerinin işyerine yaptığı kaçak sigara baskınında yaşanan arbede sonucunda bir polis memuru yaralandı.
Geçtiğimiz Pazar günü saat 17.00 sıralarında Akhisar mahallesi Pazar sokak üzerinde kaçak tütün ve sigara satışı yapılan işyerine İnegöl KOM ekipleri tarafından baskın yapıldı. Yapılan baskın sırasında işyeri sahibi Resul Ç. Emniyet ekiplerine direnmeye çalıştı. Pazar günü Pazar sokakta kurulan sebze meyve pazarındaki yoğunluk arasında yer alan işyeri sahibi Resul Ç.’nin yakınları ile emniyet ekipleri arasında arbede yaşandı. Arbede kavgaya dönüştü.


KAFASINA DEMİR KASA İSABET EDEN POLİS YARALANDI
Yaşanan arbede nedeniyle diğer emniyet ekipleri de olay yerine gelerek arbedeyi sonlandırmak istedi. O sırada demir sebze kasasının kafasına temas eden polis memuru İlker P. Yaralandı. Kafasından yaralanan emniyet mensubu olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek tedavi altına alındı.
Diğer ekiplerin de müdahale etmesi sonucunda yaşanan arbede son buldu. Olaya karışan 3 kişi gözaltına alınırken, işyeri sahibi yaşanan boşluğu fırsat bilerek kaçarak kayıplara karıştı.
YAKALANDI
Olayın ardından emniyet ekiplerince yakalanan Resul Ç., dün mahkemeye çıkarıldı.

Son Güncelleme: 01.12.2014 11:36
Anahtar Kelimeler:
InegölPolisSaldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<