İnegöl'den Erdoğan'a Bağış Desteği

.

07 Ağustos 2014 Perşembe 11:14 2014-08-07 11:16:35
İnegöl'den Erdoğan'a Bağış Desteği
 AK Parti İlçe Başkanlığı, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar dün, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bağış hesabına para yatırmak için Ziraat Bankası önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Dün saat 11.00’de Ziraat Bankasında AK Parti İlçe Başkanlığı öncülüğünde yapılan bağış kampanyası etkinliğine, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda oda, dernek, kooperatif başkanları ile vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar, Ziraat Bankası Merkez Şubesi’nde bağış hesabına para yatırmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğun ilgi dolayısıyla banka içerisinde ve önünde zaman zaman izdiham oldu.  

İLÇE HALKIMIZDAN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK

Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, “Bugüne kadar söylediğimiz gibi bugün Türkiye ilk defa farklı bir seçim atmosferinde, farklı bir seçim heyecanı yaşıyor. İlk defa halkımız kendi oylarıyla 5 yıl görev yapacak Cumhurbaşkanımızı seçecek. Bu seçim farklı bir seçim. Bugüne kadar uyguladığımız metotların dışında bir seçim. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) aldığı kararla yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarımıza oy kullanmasından tutun da, adayların bugün burada gördüğünüz gibi bağış hesaplarının açılması ve YSK’nın kontrolündeki bağış hesaplarına bizzat vatandaşlarımız tarafından bağış yapılmasının sağlandığı bir seçim. 12 yıldır ülkemizi Başbakan olarak çok güzel bir şekilde yöneten, ülkenin ufkunu açan değerli Genel Başkanımız, Başbakanımız ve 12. Cumhurbaşkanı adayımız olarak sunduğumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de ilçe halkımızdan da büyük destek gördük. Özellikle bu davada ben de varım. Ben de bu yolda Erdoğan’ı destekliyorum. Erdoğan gönüllüsüyüm diyen İnegöllü vatandaşlarımızın toplu halde bağışına şahit oluyoruz. Bir haftadan beri devam eden bağışlar önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bağış kampanyasındaki bu katılımın 10 Ağustos 2014 günü oya yansıyacağını ve sandıktan çok değerli Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın, 12. Cumhurbaşkanı olarak çıkacağına inanıyoruz. 8 seçimde olduğu gibi İnegöl halkının yine artan bir oranla AK Parti adayı Sayın Erdoğan’ı desteklemeye davet ediyorum. Yardımları, ilçe Başkanlığı olarak yapmıyoruz. Bağışları herkes bireysel olarak yapıyor” dedi.

BAŞBAKANIMIZA DESTEK VERMEK İÇİN BURADAYIZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla geldiğini belirten Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Ahmet Güleç, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023’e hazırlandığımız Türkiye’de güçlü bir lidere ve vizyona ihtiyaç duyuyoruz. Bunun içinde açık ve net olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için buradayız. Bunun için de, Kanunun el verdiği ölçüde maddi destekte gerekiyor. Vatandaşlık görevimizi yapıyoruz. Kanun gereği en üst limit neyse bize yakışanda oydu. Bunu da yatırmamız gerekiyor” diye konuştu.

MİLLETİN ADAYINA DESTEK VERİYORUZ

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner ise, “Ülkemizi başarıdan başarıya götüren, güçlü lider ve milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için buradayız” dedi.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz’da, “Artık Türkiye değil, dünya lideri olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığına aday oldu. Bu Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gerçekleşen bir ilk. Bir Cumhurbaşkanını halk seçecek. Bu da Türkiye’de demokrasinin ne kadar üst seviyede olduğunu gösteriyor. Bugüne kadar ülkeyi gerçekten başarıdan başarıya koşturan Başbakanımıza burada kanunlar çerçevesi içerisinde bizim de destek çıkmamız gerekiyordu. Çünkü, 12 yıldan beri Başbakanımız halkımıza devamlı şekilde destek çıkıyor. Ülkemizin geldiği durum ortada. Daha da iyiye gidiyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımızı 10 Ağustos’ta en yüksek oyla seçtirip, dünyaya buradan bir kez daha sesimizi duyuracağız. Burada destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SİYASİ VE EKONOMİK İSTİKRARIN MİMARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla geldiğini belirten İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun ise, “12 yıldır siyasi ve ekonomik istikrarın mimarı olan Başbakanımızı, Cumhurbaşkanlığı yolculuğunda yalnız bırakmamak için buradayız. Bu zamana kadar ezberleri bozan, dile getirilmeyen bütün konuları halkımız adına dile getirdi. Ben kendisinin gönüllüsüyüm. Bundan sonra da kendisine Cumhurbaşkanlığında başarılar dileriz. Onun için buradayız” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven’de, “Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla buradaki etkinliğe katıldık. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı şimdiden Hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

TARAFIMIZ BELLİ

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aydın ise, “Biz de tarafımızı belli etmek için, ‘Halkın Adamı’nın yanında yer almak için sendika ve genel merkez olarak Tayyip beyi destekliyoruz. Yolu açık olsun, Allah utandırmasın” dedi.

DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

İnegöl Şems ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Pamuk, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması için İnegöl Mevlevihanesi olarak yanındayız, desteklerimizi sürdüreceğiz. Çünkü kendisi maneviyata açık, Mevlevilik sisteminin yayılmasına katkısı olduğu için şuan Türkiye genelinde bizim gibi cemaatlerin, sivil toplum kuruluşlarının ciddi anlamda fayda gördüğünü biliyoruz. O yüzden ümmetin birlikteliği açısından da kendisi önemli. Biz de kendisini destekliyoruz” diye konuştu.

BİZDE DESTEK VERİYORUZ

İnegöl Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Demirtaş’da, “Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek için buraya geldik. İnegöl Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olarak, Cumhurbaşkanı adayımızı destekliyoruz” dedi.

AHDE VEFA ÖDEMEMİZ GEREKİYORDU

Başbakana destek vermek için geldiğini ifade eden Vehbi Şimşek, “12 yıldır ülkemizi başarıdan başarıya, projeden projeye koşturan Başbakanımıza bugün burada ahde vefa ödememiz gerekiyordu. Onun için buradayız. Katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz de görevimizi yerine getirdik, mutluyuz” diye konuştu.

HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Ahmet Saka, “Türkiye’nin gücüne güç katmak için buradayız. Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan beye katkı vermek için buradayız. İnşallah güçlü bir şekilde 11 Ağustos 2014 Pazartesi sabahı yeni bir Türkiye için, her şey çok daha güzel olacak” dedi.

YOLU AÇIK OLSUN

Mobilyacı Ramazan Devrim ise, “Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Ahde vefa borcumuzu ödemek için buraya geldik. Yolu açık olsun” diye konuştu.

GAYRET VERMEK İÇİN BURADAYIZ

Emekli Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Koparan’da, “Seçimin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. İnşallah ülkemizin başına, ülkemize hizmet edecek değerli kimsenin de gelmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Gayret vermek için buradayız” dedi.

ONU ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM

Üzerinde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı bulunan elbisesini giyerek, annesiyle beraber Ziraat Bankasına gelen 11 yaşındaki Zeynep Aybey ise, “Ben buraya Cumhurbaşkanımızı desteklemeye geldim. Onu çok ama çok seviyorum. Annemle beraber bağışta bulunduk ama ben de ayrıca bağışta bulunmak istiyorum” diye konuştu.

BAYRAM HARÇLIĞINI ERDOĞAN’A DESTEK OLARAK VERDİ

Zihinsel ve bedensel engelli olan 36 yaşındaki Mesut Koza ise, Ramazan Bayramında topladığı 20 liralık Bayram harçlığını Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağışladığını belirterek, “Bugün buraya Başbakanımıza destek olmak için geldik” dedi.

TAYYİP SEVGİSİ ŞİİR YAZDIRTTI

banner380

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kendi yazdığı ‘Büyük Adam’ adlı şiiri okuyan 69 yaşındaki Mülkinaz Kaya, “Kendisini çok seviyorum. Destek vermek için bugün buraya geldim” diye konuştu.

İLK DEFA CUMHURUN BAŞKANINI MİLLET SEÇECEK

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Muammer Subaşı ise, “Önümüzdeki Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhuriyet kurulalı beri ilk defa millet kendini yönetecek Cumhurun Başkanını seçecek. Ve biz ilk defa bu heyecanı yaşıyoruz. Burada bulunmamızın bir sebebi de, sistem gereği. Cumhurbaşkanı kampanyalarına destek olmak için buradayız. Destekten de öte bizim tarafımız belli. Halk olarak Cumhurbaşkanımızı kendimiz seçeceğiz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI DESTEKLEMEK AMACIYLA GELDİK

Hamza Şimşek ise, “Biz de Cumhurbaşkanı adayımızı desteklemek amacıyla geldik. Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a maddi destek vermek için bağışta bulunduk. Hayırlı olsun” diye konuştu.

DESTEKLİYORUZ VE HER ZAMAN ARKASINDAYIZ

Muharrem Algıner, “Allah’ın izniyle sevgili Başbakanımızın en üst zirveyi hak etmiş olmasını göz önünde bulundurarak, biz de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek vermek için bugün buradayız. Allah yolunu açık etsin. Bizde destekliyoruz ve her zaman arkasındayız” dedi.

ARTIK ARİFE GÜNÜ 17-18 ŞEHİT GELMİYOR

Hatice Kevser Kaçar ise, “Şuan sağlık hizmetlerimiz süper. Özel hastanelere gidiyoruz, 1 kuruş ödemiyoruz. Eskisi gibi artık arife günü 17-18 şehit gelmiyor. Eğitim desen süper, çocuklarımız çok güzel eğitiliyor. İMF’ye olan borcumuzu ödedik. Biz daha devletten ne isteyelim. Allah Başbakanımıza çok uzun ömürler versin ki, bu düzenimiz bozulmasın. Çok hükümetler gördük ama bu kadar rahatlık yaşamadık. Elimizden gelen desteği verelim ki, tatlı ekmeğimiz acı olmasın” şeklinde konuştu.

İLK GÜN 30 BİN TL DESTEK

Dün, 2 bin İnegöllünün Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a toplam 30 bin lira destek sağladığı, desteğin seçime kadar devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 07.08.2014 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<