banner359

İnegöl’e 3 yeni okul

22 Ağustos 2019 Perşembe 19:37
İnegöl’e 3 yeni okul

Hayırseverler İnegöl’e 3 okul daha kazandırdı. Devlet ve hayırseverler işbirliğiyle yapılan 24 derslikli 2 okul ile özel eğitim okulu yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacak. 24 derslikli eğitim yuvalarının birisi ilkokul diğeride ortaokul olarak hizmet verecek.

Hayırsever şehri İnegöl’de yeni okullar açılıyor. 20 milyon TL yatırımla hayırseverler tarafından yaptırılan okullar yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılıyor.

Hayırsever işadamı Veysel Bakgör tarafından eğitime kazandırılan 24 derslikli Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu, depreme dayanıksız olduğu için yıkılan okulun yerine yapıldı.
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına öncülük ettiği okulda, Altıeylül Ortaokulu ile Gazipaşa Ortaokulu’ndan gelecek öğrenciler eğitim görecek.

Hayırsever Ömer Yelken tarafından yaptırılan 24 derslikli Doğan Yelken İlkokulu Esentepe Mahallesi’nde hizmet verecek. 

Okullar bölgesinde hizmet verecek olan Talha Ömer Teşik Özel Eğitim Okulu da yeni eğitim yılında açılacak olan okullardan. 12 derslikli okul, Hayırsever Selçuk Teşik tarafından yaptırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<