''İNEGÖL’E HİZMET DEĞİL HEZİMET GELDİ''

27 Eylül 2022 Salı 10:08
''İNEGÖL’E HİZMET DEĞİL HEZİMET GELDİ''

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Her Mahalle Bir İnegöl’ programlarında mahalle sakinlerine seslenen İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, büyükşehir yasasını sert dille eleştirmeye devam ediyor. Son olarak Alanyurt bölgesinde iki mahallede gerçekleştirilen programlarda konuşan Eroğlu, “Büyükşehir yasasıyla birlikte İnegöl’e hizmet değil hezimet geldi” dedi.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, “Her Mahalle Bir İnegöl” konseptiyle başlattığı mahalle programlarına bu hafta Alanyurt bölgesindeki Yeni ve Fatih Mahallelerinde devam etti. Program öncesi Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu yönetim kuruluyla birlikte mahalle esnafını ziyaret etti. Programlarda vatandaşlara lokma ikram edilirken mahalle çocuklarına yönelik gençlik kolları tarafından büyük bir çocuk oyun sahası kuruldu. Sahada oynamak isteyen çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu.

Geçtiğimiz hafta sonu Kurşunlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda büyükşehir yasasıyla İnegöl’de hizmetlerin değil sorunların uçuşa geçtiğini belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, bu hafta sonu gerçekleştirilen programlarda da büyükşehir yasasıyla ilgili İnegöl’ün hezimete uğradığını belirterek süreci sert dille eleştirdi.

İNEGÖL’E HİZMET DEĞİL HEZİMET GELDİ
Programda açılış konuşması yapan Eroğlu, “Öncelikle Yeni Mahalle’nin kıymetli muhtarına teşekkür ediyorum. Kendisi Yeni Mahallemizin gerçekten dertleriyle dertleniyor. İlçe başkanlığım döneminde de kendisiyle birçok kez sorunlarla alakalı istişareler gerçekleştirdim. Bundan 10 sene önce büyükşehir belediye yasası çıktı. O günün siyasileri esnafı gezerek, büyükşehir yasasıyla hizmetlerin daha kapsamlı ve daha konforlu olacağını anlattılar. Bizler de aynı günlerde büyükşehir belediye yasasının İnegöl’e hizmeti değil hezimeti getireceğini ifade etmiştik. Aradan geçen 10 yıldan sonra üzülerek ifade ediyorum ki haklı çıktık. Bugün İnegöl’de bulunan caddelerimizden büyükşehir belediyesi sorumlu. Böyle bir anlayış ve zihniyet bu şehre nasıl hizmet edebilir? Bu bölgede, ve önümüzdeki caddelerde sabah 8’de, akşam 18.00’da çocuklarımız karşıdan karşıya araç yoğunluğundan geçemiyor. İdarecilerimiz de buna göz yumuyor. Alanyurt bölgemizde içme suyu ve ulaşımla ilgili büyük sorunlar var. Bu sorunlar aslında büyükşehir belediye yasasının İnegöl’de hiçbir soruna çözüm olmadığının göstergesidir. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

banner380

İKTİDARIN HATALARINDAN DERS ÇIKARACAĞI KARARI BU SEÇİM VERİN
Akabinde konuşan Saadet Partisi Siyasi İşler Başkanı Fikret Bayram ise, “Sorunları yerinde dinleyebilmek için bugün buradayız. Dertleri dinleyip çözüm önerileri üretebilmek adına buradayız. Siyasi kavgalardan uzak olmakla birlikte birkaç tespit belirtmek isterim. Sayın ilçe başkanım bazı sorunları anlatarak büyükşehir yasasına atıfta bulundu. Bu ülkede başkanlık sistemine de geçildi. Acaba yasaların kendisinde mi sorun var. Yasaları uygulamakta olan yöneticilerde mi sorun var. Ben daha önceki mahallelerde de sordum. 20 yıldan beri Ak Parti iktidarıyla memleketimiz yol alıyor. Alanyurt sakinlerimiz verdiği oyların karşılığını alabildi mi? Neden 20 yıldır halen daha çeşmeden su içemiyorsunuz? Kaliteli parke taşlarını sökmüşler, yenilerini dizmişler. Neden söküldüğünü bilen yok. Yeni yapılan binaların olduğu bölgelerde neden düzgün planlamalar yapılmadı. Sizler oy verdikçe iktidar hatalarından dönmemekle ısrar ediyor. Sizden istirham ediyoruz ki artık hatalarından ders alacakları kararı bu seçim verin. Daha güzel günleri yaşayabilme ihtimali oluşsun. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Programın son kısmında söz mahalle sakinlerine verildi. Mahallelilerin paylaştığı sorunlar parti yöneticileri tarafından not alındı. İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, alınan notlar çerçevesinde çalışmalar yürüteceklerini ve bu çalışmaları kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<