banner359

İnegöl’e yeni emniyet binası müjdesi

15 Kasım 2017 Çarşamba 15:32 2017-11-16 10:26:35
İnegöl’e yeni emniyet binası müjdesi

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İnegöl’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Müdür Ak, yeni emniyet binasının müjdesini verdi.
Beraberindeki İnegöl eski Emniyet Müdürü ve Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Kaplan ile birlikte İnegöl’e gelen Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, ilk olarak İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’yi makamında ziyaret etti. Personelle görüşerek başarılar dileyen Müdür Ak, daha sonra Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret etti.
Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Kaplan ve İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’nin bulunduğu ziyarette konuşan Kaymakam Ali Akça, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adana’dan Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.” Dedi.
İNEGÖL İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ
Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak ise, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettik. Ondan sonra İnegöl’e geldik. İnegöl Emniyet Müdürlüğü personelimizde beraber olduk. İnegöl’de iade-i ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu kapsamda Kaymakamımızı ziyaret ettik. Göreve yeni getirilen İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’ı da ziyaret edeceğiz. Şehrin güvenlik sorunlarını inceleyeceğiz, yerinde bazı tespitlerde bulanacağız. İnegöl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmalarda yapacağız. İnegöl güzel bir şehir, aynı zamanda mobilya merkezi. Valimiz, kaymakamımız, belediye başkanımızın destekleri ile İnegöl için gerekeni yapacağız.” Dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2017 10:26
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<