banner359

İnegöllü 4 Bisikletçi Kuruluştan Kurtuluşa Pedal Çevirecek

01 Eylül 2016 Perşembe 12:25 2016-09-01 12:27:14
İnegöllü 4 Bisikletçi Kuruluştan Kurtuluşa Pedal Çevirecek

 Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan ‘Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’na İnegöl’den bu yıl İnegöl Belediyesi destekleri ile 4 bisikletçi katılıyor.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan ‘Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’ bugün start alıyor. 1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinliğe bu yıl İnegöl Belediyesinin de destekleri ile İnegöl’den 4 bisikletçi katılıyor.

Osmanlı’nın kurulduğu Bilecik’in Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi Türbesi önünden başlayan ve Çanakkale’de son bulacak olan ‘Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’ öncesi organizasyonda İnegöl’ü temsil edecek olan bisikletçileri Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban İnegöl Belediyesi önünden uğurladı. İnegöllü bisikletçilere DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) temalı formalar hazırlandığı belirtilirken, ayrıca sporcuların turun başlangıç noktası olan Söğüt’e ulaşımı da İnegöl Belediyesi tarafından sağlandı.

İNEGÖL’DEN 4 BİSİKLETÇİ KATILIYOR
İnegöllü bisiklet sporcularını Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu etkinliğine yolcu etmeden önce bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen “Kuruluştan Kurtuluşa” isimli bisiklet turu için bilgilendirme yapmak üzere bir araya geldiklerini söyledi. Kuruluştan Kurtuluşa isimli bisiklet turunun 01-07 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenleneceğini kaydeden Taban, “Bilecik Söğüt’ten başlayacak olan organizasyonda arkadaşlarımız İnegöl’den 4 kişilik bir ekip olarak yer alacaklar. Turun startı Söğüt’ten verilecek. Söğüt’ten başlayan tur Çanakkale’de son bulacak. Bu güzergahta; Yenişehir, İznik, Gemlik Mudanya, Bursa, Karacabey, Bandırma ve Biga şehirlerinden Çanakkale’ye ulaşılacak. 6 Eylül’de Çanakkale’ye varacak olan bisikletçiler burada 1 günlük programın ardından 7 Eylül’de etkinliği sonlandıracak” dedi.

İNEGÖL BELEDİYESİ’NDEN FORMA VE ULAŞIM DESTEĞİ
Alper Taban, İnegöl’den Bekir Hamlakay, Hilmi Çetin, Sadettin Aladağ ve Yusuf Baltacı isimli bisikletçilerin turda yer alacaklarını da kaydederek “Kardeşlerimiz burada İnegöl’ümüzü temsil edecekler. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak kendilerine destek olmak istedik. Sporcu kardeşlerimize hem İnegöl’ü tanıtma adına forma desteğinde bulunduk, üzerlerindeki formaları kendilerine hediye ettik. Beraberinde de inşallah buradan başlangıç noktası olan Söğüt’e intikallerini sağlayacağız. İnşallah kazasız belasız bir şekilde bu bisiklet turunu tamamlayacaklardır” diye konuştu.

Açıklama sonrası bisikletçiler İnegöl Belediyesi’nin tahsis ettiği araçla turun başlangıç noktası olan Söğüt’e gitmek üzere yola koyuldu.

Son Güncelleme: 01.09.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<