banner359

İnegöllü Çiftçiler ‘Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

23 Ocak 2017 Pazartesi 10:59 2017-01-23 11:02:49
İnegöllü Çiftçiler ‘Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

 İnegöllü çiftçiler, İnegöl Ziraat Odası Başkanlığının organizasyonuyla İzmir´de kapılarını açan Agroexpo 12. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nı gezerek incelemelerde bulundular.

negöllü 220 çiftçi, 19-22 Ocak tarihleri arasında 57 ülkeden 729 firmanın katılımıyla açılan Agroexpo 12. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nı Ziraat Odasının organizasyonuyla gezerek sektördeki yenilikleri görme fırsatı buldular.

TARIM FUARLARI ÇİFTÇİMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Fuar gezisiyle ilgili açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Bildiğiniz gibi Ziraat Odası olarak her sene ülkemizin çeşitli yerlerindeki fuarlara çiftçilerimizi götürüyoruz. Geçen yıl 490 çiftçimizle Konya´ya gittik. Antalya ve Mersin´deki tarım fuarlarına da çiftçilerimizi götürdük. Bu sene de İzmir fuarına çiftçilerimizi götürdük. Fuarın formatı da Bursa fuarına yakın. 220 kişiyle bu fuarı ziyaret ettik. Tarım fuarları, çiftçiliğin ve çiftçilerimizin gelişimi açısından, teknolojiyi takip etme bakımından çok önemli. Değişik fuarlara gitmekte yarar olduğu ve İzmir fuarının da İnegöl çiftçisine yakın olduğu için bu organizasyonu düzenledik. İnegöl Belediyesi ve Odamızın katkılarıyla 8 otobüs ayarladık. Çok verimli bir fuar oldu. Fuarda Ziraat Odalarının stantlarını da ziyaret ettik. İzmir Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı ve Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Bülent Orüç ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk” şeklinde konuştu. 




Son Güncelleme: 23.01.2017 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<