banner359

İnegöllü Gaziye haciz şoku!

13 Şubat 2017 Pazartesi 12:14 2017-02-13 12:16:13
İnegöllü Gaziye haciz şoku!
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun övgü ile bahsettiği İnegöllü Gazi Polis memuru Yavuz Demirkol, icralık oldu. Vatan görevi için kullandığı paralar nedeniyle Polsan tarafından icraya verilen Polis, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medyadan mesaj yazdı.
Diyarbakır Silvan’daki Terör operasyonlarına kepçe operatörü olarak katılarak görev sırasında isabet eden şarapneller sonucunda ikinci kez gazi olan Yavuz Demirkol haciz şoku yaşadı.

Gazi Polis Memuru Yavuz Demirkol paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Ben 21.07.1995te İstanbul Gaziosmanpaşa da eski Edirne asfaltı 1019 sokağın kesiştiği yerde bombalı saldırı sonucu yaralandım. 2000 yılına kadar çalışmaya devam ettim. 2000 de vazife malulü olarak emekli oldum. 2012 de iş imkanından tekrar polisliğe geri döndüm. şu an İnegöl bölge trafik denetleme istasyon amirliğinde çalışmaktayım. geçen yıl hendeklerin ve barikatların kaldırılıp operasyon yapılabilmesi için kasım 2015’te kepçe operatörü lazımdı. Dayanamadım benden önceki kepçe operatörü olan 4 arkadaşımda şehit olmuştu. bende kendim müracaat ederek apar topar hızlı bir şekilde Silvan a gittim. Silvan da barikat kaldırırken kepçeme roket yedim. her iki bacağım belden aşağı şarapnel parçası dolu, yaralandım. memleketime kendi uçak paramı kendim ödeyerek geldim. evde ziyaretler vs. vs. emniyet personel daire başkanımı aradım tekrar gelebileceğimi söyleyerek, kepçe operatörü bulamadıklarından, yaralı bacaklarımla heyet raporlarımı çalışabilir diye bozdurup tekrar Diyarbakır sur a göreve gittim. sur bitti kepçenin işi kalmadı. Şırnak a çağırdılar, Nusaybin çağırdılar ve en son oradan geldim şu an yine İnegöl bölge trafikte görevime devam ediyorum.... efendim şimdi geleyim sizden talebime benim doğuya gidiş gelişlerim hep ani oldu nereye kepçe lazımsa beni öncelikle oraya çektiler. Benim bu gidiş gelişlerde Polsan (polis sandığı) uçak biletlerimizi almış. Hepsini değil ama gidişlerde Emniyet Personel Daire Başkanlığı yer ayırtmış ödemeyi Polsan yapmış... geldikten sonra yolluk talep ettim. Gidiş gelişlerde apar topar gittim geldim. Bu gidiş gelişlerde valilik onayım olmadığı için yolluk alamıyorum. Bölge müdürümüz yolluklarımı Şahabettin Harput un yerine gelen sayın İzettin Küçük’e imzalaması için götürmüş. Sayın Küçük’te ben başkasının yazısını imzalamam demiş. Şimdi kaldık ortada. Polsan da benden uçak paralarını istiyor icra ya vermiş. Şimdi bu vatan sevdalısı kardeşin ne yapsın. BİMER’den Cimer den yazmadık yer bırakmadım cevap bile vermiyorlar. Geçen yıl sayın Akın Birdal’ı da aradım ama dönmedi. Şu işe bir el atıp bana yardımcı olabilir misiniz sayın bakanım Süleyman soylu.. eğer gerekirse 532 465 67”. 

Son Güncelleme: 13.02.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<