banner359

İnegöllü genç, dev bankanın reklam yüzü oldu

29 Kasım 2016 Salı 16:56 2016-11-29 17:00:42
İnegöllü genç, dev bankanın reklam yüzü oldu

 İnegöllü genç Emirhan Yel, İş Bankası’nın reklam yüzü oldu. Oynadığı reklam filmi tüm TV’lerde yayınlanmaya başlayan Yel, reklamda gösterdiği başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni topladı.

Uzun yıllardır tiyatro ile uğraşan İnegöllü Emirhan Yel’in yoğun çalışmaları sorucunda başrol oynamaya hak kazandığı İş Bankası reklam filmi, tüm ulusal televizyon kanallarında yayınlanmaya başladı. 

Tiyatro ve ses eğitiminin yanı sıra oyunculukta da kendisini geliştirmek için uzun yıllardır çaba sarf eden Emirhan Yel’in oynadığı reklam filmi, yayınlanması ve sosyal medyaya düşmesiyle birlikte Yel’i tanıyan İnegöllüler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Kısa sürede sosyal medyaya yayılan reklam filminde başarılı bir oyunculuk sergileyen Yel’in performansı görenlerin takdirini topladı. 

Yel’in başrolünde oynadığı reklam filminin yeni bölümlerinin de ilerleyen dönemlerde çekilerek yayınlanması bekleniyor.

Son Güncelleme: 29.11.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<