İnegöllü Genç "O SES Türkiye"yi Salladı

01 Aralık 2015 Salı 18:08
İnegöllü Genç "O SES Türkiye"yi Salladı

İnegöl’lü genç, katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına damga vurdu, O Ses Türkiye´nin 30 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde, İnegöllü Keremcem Takım, ´Bir Derdim Var´ şarkısını seslendirdi. Keremcem Takım, sesini beğenerek kendisine dönen Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise arasından Hadise´yi seçerek takımına dahil oldu.
İlk yarışmamın ardından İnegöl’e dönen İnegöllü Yarışmacı Keremcem Takım, samimi itiraflarda bulundu. Elemelerin ardından sahne başarısıyla yarışmaya katılmaya hak kazanan Keremcem Takım, İngilizce parçasını da İnegöllüler için söyledi. O Ses Türkiye’ye giden yolu anlatan Keremcem Takım, “Arkadaşlarımız çok istediler. Bende en sonunda katılmaya karar verdim. Bursa’ya O Ses Türkiye elemelerine gittik. Çok fazla sıra vardı. Canım sıkıldı, katılmaktan vazgeçtim. Olmayacak, seneye katılım diye düşündüm. Ondan sonra sosyal medya hesaplarımdan benim yaptığım bir etiket vardı. Bunu O Ses Türkiye ekibi görmüş. Bana mail attılar. Ben de cevap verdim. Beni davet ettiler. O gün İstanbul’a gittik. Katıldık. Yaklaşık 3-4 bin videonun arasından 15-20 kişiyi seçmişler. Orada Tarık hocamız bir daha eleme yaptı. İlk 3’e girdim. Ondan sonra geçtiğimiz günlerde jüri karşısına çıkıp parçamı seslendirdim. Hayatımda yaşadığım en büyük heyecandı. O an orada yere yığılabilirdim. Çok garip bir duyguydu. Kendimde şaşırdım nasıl düzgünce titremeden söyledim diye. O Ses Türkiye’ye katılmak benim bir hayalimdi. 3 jüri üyesi döndü. Çok mutlu oldum” diye konuştu.
İngilizce parça söylemeyi sevdiğini ifade eden Takım, yarışmada da söylemeyi istediğini belirtti.
“O ZAMAN HİÇ ŞARKI SÖYLEMİYORDUM”
Müziği sevmeye nasıl başladığının sorulması üzerine Takım, “İlk okul sonlarına doğru gitar çalarak başladım. O zaman hiç şarkı söylemiyordum. Daha sonrasında gitar çalmayı öğrenince şarkı söylemeye başladım. Ondan sonra Bursa’daki koleje eğitim için gidiyordum. Orada hocam beni eğitti. Kendimi geliştirdim. Gitarın ardından birkaç enstrüman daha çalmaya başladım. Piyano, bas gitar, bateri… Bu şekilde hayatım geçti” şeklinde konuştu.
Canlı müzik programlarına katılmadığını aktaran Takım, kafe gibi yerlerde canlı müzik programlarına karşı olduğunu söyledi.
Programın ardından çevresinden büyük ilgi gördüğünü belirten Takım, “Çevremden gördüğüm ilgi benim tahmin ettiğimden daha büyüktü. Bu da beni çok mutlu etti. İnegöllülerin bana ilgi göstermesi çok mutlu etti. Yarışmada da katıldığım yeri İnegöl olarak ifade ettim. Bursa’da diyebilirdim, ama ben İnegöllüyüm. 3 hafta sonra 2. elemeler başlayacakmış” ifadelerini kullandı.
İNEGÖLLÜLERDEN DESTEK BEKLİYORUM”
Yarışmada İnegöllülerden destek beklediğini ifade eden Takım, “Seven sevmeyen herkesten destek bekliyorum. İnegöllü olmaktan da mutluyum. Nereye gitsem İnegöllüyüm diyorum” ifadelerini kullandı.
O Ses Türkiye 30 Kasım çekimlerinde, İnegöl’den yarışmaya katılan Keremcem Takım, ´Bir Derdim Var´ parçası ile son anda jüri üyelerini etkilemeyi başardı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<