"İnegöllü Hemşire Kübranur Cumhurbaşkanından destek istedi

14 Nisan 2022 Perşembe 00:00 2022-04-14 17:59:45
"İnegöllü Hemşire Kübranur Cumhurbaşkanından destek istedi

"İnegöllü Hemşire Kübranur Cumhurbaşkanından destek istedi.
İnegöl'de 3 yıl önce çocuğunu dünyaya getirdikten sonra "Kronik Atrial ve Bağırsak Disritmisi;Caid" hastalığına yakalanan ve günden güne eriyerek 28 Kilogram ağırlığa kadar düşen Acil Tıp Teknisyeni(ATT) Kübra Nur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek bekliyor. 
Bilecik Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Servis Ambulansında görevli ATT Kübra Nur Palut(30), 3 yıl önce Göktürk ismini verdiği erkek evladını dünyaya getirdi. Bir süre sonra karın ağrısı ve iştahsızlık şikayetiyle çeşitli hastanelere başvurdu.
Yapılan tetkikler sonucunda Kübra Nur'a "Kronik Atrial ve Bağırsak Disritmisi;Caid" hastalığı teşhisi konuldu. Türkiye deki tüm hastaneleri gezen aile, bir sonuca ulaşamadı.
UMUTLARI YEŞERDİ 
 Son olarak başvuru yapılan Bursa Uludağ Üniversitesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Macit Gülten'in Belçika 'da bulunan Katolik Üniversitesinde görevli Prof. Dr. Gastoroenterolog Jan TACK tarafından tedavi edilebileceği yönündeki açıklaması üzerine Kübranur'un umutları yeniden yeşerdi. Fakat bu kez de maddi zorluk önüne çıktı. 
Damar yolu ve mamayla beslenilen Kübranur, şuan İnegöl Devlet Hastanesinde müşahede altında tutuluyor. 
ÇOK FAZLA VAKTİM KALMADI 
Zorlukla konuşan Kübranur Palut(30), "Devlet yetkililerinden bir an önce tedavimin yapılabileceği en uygun merkeze naklimin gerçekleştirilmesini istiyorum. Kendi imkanlarımızla gidebileceğimiz her yere gittik. Yapabileceğimiz bütün tedavileri denedik ama maalesef bizim gücümüz yetmiyor. Birçok hekime de danıştık. En son Belçika’da tedavisinin olabileceğini söylediler. Tek başımıza gitmeye gücümüz yetmediği için devletimizden yardım bekliyoruz. Cumhurbaşkanımdan bu konuyla birebir alakadar olmasını istiyorum. Çünkü doktorlarında söylediği gibi çok fazla vaktim kalmadı. 3 yaşında bir bebeğim var. Onun için direnmek zorundayım. Sonuna kadar direniyorum ama çokta fazla zamanım kalmadı. Devlet yetkililerinden bir an evvel konuyla alakadar olmalarını istiyorum." dedi. 
CUMHURBAŞKANIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ 
Kübranur'un tüm bakımlarıyla ilgilenen annesi Nurten Palut,"3 yıldır kızım yatağa bağlı. 3-4 aydan beridir çok kötü durumda. Evde bebeği var. Bebeği de, kendisi de bakıma muhtaç. Devlet büyüklerimizden, Cumhurbaşkanımızdan, Sağlık Bakanımızdan kızıma bir an önce yardım etmelerini istiyorum. Biz yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Kendi imkanlarımızla gidebileceğimiz her yere gittik ama artık bizim gücümüz yetmiyor. Kızımın durumu da ortada. Çok iyi değil. Onun için bir anca bir şeyler yapılmasını istiyoruz. Birçok yere müracaat ettik ama dönüş olmuyor. O yüzden bir an önce ne yapılacaksa yapılsın." dedi.

banner380

Son Güncelleme: 14.04.2022 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<